aysenur28 mom97X 8 ay 24 günlüğüz hala bitmedi ama ben bittim, ne uyku düzeni var ne de rahatı, kucak kuşu oldu yeter ki yanından kalkayım sürekli ağlıyor ve huzursuz
peramomms mom97X 8 ay 5 günlük ek gıdayı tükürüyor mızmız mama sandalyesinde oturmka bile istemiyor yanında ayağı kalksam bile ağlıyor
mom97X aysenur28 benimki 8 ay 1 günlük. Günlerdir bizi mahvetti. Aşırı huysuz. Sürekli mızmız. Ama abartısız SÜREKLİ yani
sukran21 aysenur28 Benimde 8 ay 25 günlük yanında bir saniye ayrılamıyorum ayağa kalktığım gibi başlıyor ağlamaya şu 1 hafta geçsinde 9. Ayda düzelir diye umut ediyorum 😂
batuvezgi Ooooyyy bizim üstten dişler geldi birde geçen cuma sünnet yaptırdık 8. Ay atağı bizim içimizden geçti resmen kucak çocuğu oldu emeklemeyi iyice pekiştirdi fakat şimdi de hep bir yerlere tutunup kalkma derdinde
mom97X yirmiyedimayisdersin hadi yaa, bizimki o kadar uzamaz inşallah desteksiz bakıyorum çok yoruldum
yirmiyedimayisdersin mom97X evet çok uzadı uyku düzeni kalmadı bittim perişanım anneme geldim 5 gündür yardım ediyor bitse de rahatlasak