ikizkom 33 +4te doğan, premature , suan 57 günlük oğlumda dil bağı var cok hava yutuyor gaz oluyor. Kestiricez. Aynı durumu yaşayanlar ne zaman kestirdiniz zor bis islem mi ? Anestezili mi
hazale966 ikizkom şuan kücük oldugu icin anestezisiz keserler. Biz 6 aylıkken yaptırdık çok az anestezi vererek almışlardı emmede sıkıntı yoktu bizim ama doktor ilerde her harfi çıkaramaz demişti. Bende büyüyünce risk almak istemedim dilinide dışarı çıkaramıyordu. Zor bir işlem değil cok rahat geçti bizim 5 dk da cıktı zaten odadan işlem sonrasında 2 saat sonra emzirdim bi sorun olmadı 1 saatte öyle gelip baktılar fln toplam 3 saatte çıktık hastaneden
hunilimomy ikizkom 2aylikken yaptırdık emme güçlüğü yoktu ama ileriye dönük problem olma ihtimali vardi bu nedenle küçükken yaptırmak istedik 5 dakikalık bi islemle yapıldı yarim saat sonra emzirmeye devam ettim ilk gün her ihtimale karşı agri kesici verildi
ikizkom hunilimomy hazale966 cok gecmis olsun teşekkür ederim ❤️ sizde de hava yutuyor muydu gaz oluyor muydu
Hanndeee Benim bebeğimde de vardı 20 günlükken kulak burun bogaz doktoru bir kaç saniye sürdü bir kaç damla kan geldi anlık ağladı ve bitti