busragggg Atak falan mı var delireceğim tüm gece inanılmaz derecede ağlayarak uyandı son günlerde böyle :(
Annesi23 busragggg 1 yaş çok zormuş gerçekten kızım asla kucaktan inmeyen uyumayan bi bebek oldu çıktı
mooomm01 Annesi23 😭😭😭😭😭 benimde oğlum öyle yoğun bir idrar yolu enfeksiyonum oldu bildiğin kan işiyorum ama acile bile gidemedim daha enfeksiyonum da zaten tüm gün çişimi bile yapamadığımdan oldu
papatyatanesi mooomm01 rica ederim yinede ihmal etme kendini öyle Allah korusun 🥺ay tam da bugün oğluşumun doğum günü 1 yaşa geldik hemde çok fena geldik 🫠🫠
mooomm01 papatyatanesi :( Allah sabrını da versin inşallah 🙏🏻 sağlıklı mutlu yaşları olsun inşallah 💗
Sinemsin 10.5 aylık geceleri öyle bir bağırarak ve ağlayarak uyanıyor ki tüm şehir sesini duyuyordur 😔
HELELEKADIN busragggg anladığım kadarıyla 1 yaş bebeleri hepsi aynı benimki 12 aylık gece uykusunda çığlık çığlığa ağlama asla uyumama sürekli mızmız sürekli kucak geçmiyo geçmiyoo
yase0601 Benim de 11 aylık her uykusundan ağlayarak uyanıyor gece uykusuna geçiyor yarım saat sonra ağlayarak uyanıyor biraz araştırdım ayrılık kaygısı yaşadıkları içinmiş umarım biran önce geçer🙏🏻