yoncaunlu89 Merhaba hanımlar, ek gıdaya geçen bebekleriniz için hazır kavanoz mamalardan mı alıyorsunuz yoksa kendiniz mi yapıyorsunuz?
Canss3535 yoncaunlu89 genelde kendim yaptım he disarda olurum yiyeceği olmaz o zaman nadir de olsa alıyordum
3kedili2bebekli yoncaunlu89 kendim yemek çorba vs yaptım yaptım hiç kavanoz mama yada o tarz bir şey vermedim
hazale966 yoncaunlu89 kendim yapıyorum çok çok zorda kalırsam 1-2 kere vermişliğim var hipp marka. Acil dışarıdaysam yanıma alamadıysam birşey. Ama mutlaka Evde kendim yapıyorum irmik muhallebisi, hurmalı puding, yada pirinç unlu muhallebi.
rana0234 yoncaunlu89 asla hazır hiç birşey vermiyorum,elimden geldigince herşeyi evde kendi ellerimle yapmaya çalışıyorum ☺️🤷
yoncaunlu89 3kedili2bebekli ben de sizin gibi yaptım. Ama bazen hızlıca evden çıktığımız zamanlarda hazırlamayı unutuyorum bu yüzden dışarıda satılanlardan alsam mı diye düşünüyorum.
yoncaunlu89 hazale966 bebeğim yeni doğduğunda hipp markasının mamasını veriyorduk sonra çok ciddi kabızlık yaşayınca mamayı değiştirdik. Muhallebileri hazır sayılan muhallebi setlerinden mi yapıyorsunuz?
3kedili2bebekli yoncaunlu89 öyle zamanlarda yoğurt aldım ben aklınızda olsun aktivia artık her yerde var bir de evde hep kavanozla yoğurdum da oluyordu atıyordum cantaya eğer buyuduyse organik bisküvi aldım bir kere humm un onu da sevdiler ondan da yapıp yanımda tasidim
yoncaunlu89 3kedili2bebekli aklınıza sağlık, yoğurt iyi fikir. Bisküviyi verdikten sonra kabızlık sorunu yaşadı mı? Doktorumuz gluten içeren besinleri verme konusunda daha hassas davranmamızı istedi
3kedili2bebekli yoncaunlu89 yok yasamadilar hiç öyle bir şey konuşmadık doktorumla yani öyle bir uyarıda bulunmadı ama ben 14 aylıkken verdim ilk
yoncaunlu89 rana0234 ellerinize sağlık. Bizim evden çıkmalarımız bir yerden bir yere göç eder gibi olduğu için bazen unutabiliyorum maalesef ☺️
rana0234 yoncaunlu89 teşekkür ederim,tabiki insanız unutabiliriz, sıkıntı yapmayın öyle durumlarda 🙏🥰