sadecebirsoru  Kızlar eski üyeyim ama uzun süredir girmediğim için eski hesabıma ulaşamadım. Grip olup 1 poşet ilaç verilince kullanmadan önce test yapmak istedim adetime 2 3 gün var sizce çok silikte olsa çizgi var mı? Foto yüklenmiştir inşallah 🤨
ulanhayat sadecebirsoru Hafif bir cizgi var canim bu erken gebelik testimi benimde boyle silikti 3 gun sonra tekrar yaptigimda cizgi biraz daha koyulasmisti ❤️
Sfrogrt sadecebirsoru Evet var. İlk beş dk içinde çıktıysa eğer bu çizgi pozitiftir diye düşünüyorum. İstiyor muydunuz 🙂
sadecebirsoru Leyla07 ben de gördüm sanki ama ilk gebeliğimde çok netti ya o yüzden acabaya düştüm 😵💫
sadecebirsoru Kitsu ilk 5dk içindeki sonuç bu testi yenilemek mi kan vermek mi daha doğru olur yoksa bilemedim
miniksavasciveannesi sadecebirsoru kan vermek bence daha iyi çok çok yenidir benimde hep böyle oldu 2 gebelikte biri 25 biri 30 saydı değer hem bedava 🤣 testlerde pahalandi🙈
sadecebirsoru miniksavasciveannesi ayy evet dünya para olmuş kan vermek daha kesin sonuç olur hem ya çok heyecanlandım
sadecebirsoru minik_36 belki yarın kan veririm ona göre ilaçlara başlarim çok ağır grip geçiriyorum çünkü
miniksavasciveannesi sadecebirsoru 🥰 eğer hazirsan ve istisan rabbim nasip etsin sağlıkla bir evlat 🤲🏻🥰
sadecebirsoru ulanhayat evet erken gebelik testi ben de gördüm ama emin olamadım regl öncesi olunca da, psikolojik mi bilmiyorum ama son 1 2 gündür erken belirtilerim de var sanki
sadecebirsoru Sfrogrt ilk 5dk içindeki sonuç evet😁 İstiyorduk yani kaza vs değil ilk cocuğum 5 yaşında ve sürekli kardeş istiyordu son zamanlarda öylelikle girdi kanımıza😸
Sfrogrt sadecebirsoru yarın bi kan verin o zaman netleşsin 🙂 sonuçlara göre başlarsınız ilaçlara. Buraya yazın yarın. Merak ettim sonucunuzu 🙂
sadecebirsoru Sfrogrt hayırlısı inşallah randevu aldım devlete ama öğlenden sonra, öğlenden önce gitsem alırlar mı acaba🤨