kedilipicama İyi geceler anneler gece gece aklıma takıldı bebeğim niye kaç gün sonra 6 aylık oluyor mama da 2 numaraya 6 ay girer girmez mi başlamak gerekiyor yoksa 6. Ay bitiminde mi?
Madam27 kedilipicama benimde bebeğim 5 gün sonra 6 aylık oluyor bebivita veriyorum 2 numaralı kutuda 6. Ayın sonundan itibaren yazıyor diye 2 ye geçmedim sanrm mamadan mamaya fark ediyor hangisini kullanyorsanz 2 numarasına bi bakn bence
kedilipicama Raporlu mama kullanıyoruz çünkü onden sipariş etmek gerekiyor karışıklık olsun istemem birde doğumdan itibaren yani şuan kullandıgımızı da yeni almıştık 10 lu geliyor
bebeklerrr kedilipicama elinizdeki mama bitince geçebilirsiniz bira kaç gün bir hafta geçmesi önem teşkil etmiyor . 6. Aya girince 2 numaraya geçiliyor . Elimizdeki mamayı bitirip öyle geçtik bir sorun olmadı. Hatta 2. Numaraya da alışma süreci oldu bizde .
Bebekanneesi kedilipicama alerji maması 1 yaştan sonra değişiyor ama ben değişmek istemiyorum aynı alicam aromali olandan değil
kedilipicama Berraa_54 biz aptamil Pregomin syneo kullanıyoruz tabiî farklı markaların da vardır tam bilmiyorum dr bize bunu verdi