12-balkizim00- uykusuzanne__ yok daha uyumadı sütten kestim iki gündür çok zorlu geçiyor hala uyumadı
deleted20517 uykusuzanne__ büyük adamım uyudu kızımda biraz önce uyudu yatağını cökertti iki defa krizlerle dolu geceydii 🙄🤯
deleted20517 uykusuzanne__ yatağında zıpladı zıpladı yatak tahtalardan içeri çöktü düzelttik tekrar aynı şeyi yaptı,uyumadan diyor anne bidaha kırmicam😂ayy krizlendim resmen insan kızamıyorda 😅
uykusuzanne__ Dondurmalikahve bu saate ne işi kız ne iş yapıyorsun 😂afiyet olsun bende kızımı uyutmaya çalışıyorum oğlum da uyumadı daha oyuncaklarıyla oynuyor beni bıraksalar hemen uyacam
uykusuzanne__ deleted20517 diyor anne bidaha kırmicam😂ayy krizlendim resmen insan kızamıyorda 😅 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 çok fenalar valla
Dondurmalikahve uykusuzanne__ Otelde çalışıyorum canım, daha öncede tekniker olarak fabrikada çalışıyordum vardiyalı çalışmak benim kaderimin bir parçası 😂
Berraa_54 asi765_ ben bazen birini ayağımda diğerini beşikte aynı anda sallıyorum aynı anda uyuyorlar 😂😂
uykusuzanne__ Dondurmalikahve hahah bilirim ya bende çok çalıştım fabrikada sabahlara kadar baya zor oluyordu