Birdunyabircennetannesi SweetMom__ Video attım üstte seni etiketlerim Tuşların hepsi çalışıyor ama tek taraf takılı durumda Sağa dönüp duruyor dokunmadığım halde
Birdunyabircennetannesi deleted20517 Korkumda vidalarını söküp daha berbat ederim diye korkuyorum 😅 Aslında düşündüm de Bide bayaaaa derine koymuşlar vidaları
Birdunyabircennetannesi SweetMom__ Hayır ileri de gidiyor Sorun kendi kendine sağa dönüyor Yani kumandaya dokunmuyorum devamlı sağa dönüyor Zaten kumandanın bastığında ışığı yanıyor normalde Ama şuan takılı kaldığı için sürekli ışığı yanıyor
esraberra02 Birdunyabircennetannesi tornavida ile kolayca sökülüp takılabilir ise sökün içindeki kartı kolanya ile silin oksit yapmasın su kalmıştır ne kadar kurutmaya çalışsanız da
Birdunyabircennetannesi esraberra02 Ben şuan daha mafederim diye korkuyorum sabah tamirciye götüreceğim
annekko Birdunyabircennetannesi Elektrikçiye götürün. Fisher price bozuldu çöp gözüyle bakıyordum. 50 liraya tamir etti.
Birdunyabircennetannesi SweetMom__ Oğlum uyuyordu bozulduğunda Uyanınca da işte düzelmişti Gece pirince yatırdım ümidim yoktu da baktım düzelmiş şaşırdım Tamirciye götürmeyi düşünüyordum gerek kalmadı 🙊