bksh Kızlar sizin, bebişler uyudu mu 🥰 biz şuanda uyku mücadelesi, veriyoruz anne susadım anne bebiş daha eşim içeride beni bekliyor 😂😂 sizde durumlar nasil
uykusuzanne__ bksh Kızlar sizin, bebişler uyudu mu Uyumadı oğlumla kek yaptık onun pişmesini bekliyor
tultanhanim bksh ben 1.5 saat uğraş sonucu uyuttum darısı sana 🙂 İçeri gidip kahve yapacağım yaralarıma iyi gelir inşallah 🥰
bksh Aklimideliricem OLaaBalito_ uykusuzanne__ tultanhanim arsentopik tultanhanim arasssmommm TulayGeriDon haticekck Meri-Mel Leylaa_ Demetbulut pozitifanne06 MiracAlpinveUmutunAnnesi _Goktugunannesi__ Kitsu suheyla92 SevimliHayaletCasper twobabymom_ agitmoms Selam bacılarım biz yine bir uyku savaşındayız sizde durumlar ne🤣
bksh tultanhanim sürekli dönüyor şuan Bi türlü yerleşemedi bakalım Bekliyoruz umudumuzu kaybetmedik 😅
bksh OLaaBalito_ bizim hanımefendi 5aylıkken beşikten ayrıldı 😅 yanına uzanıyorum öylen uyuyor ayaklı uçlu, şuan uzanmış durumdayız😅
arsentopik bksh aynen oyle bende uyumak istiyorum tam dalıyorum uyanıypr emzır uyut derken uykum kaçıyor yine ay bende ne zaman delıksız uyurum aceba
OLaaBalito_ bksh yine iyi benimki dalmadıkça telefonla da oynamamı istemiyor sıkıldıkça sıkılıyorum 😃 saldımmm🤣
bksh _Goktugunannesi__ MiracAlpinveUmutunAnnesi Kitsu Meri-Mel TulayGeriDon Cananne12 OLaaBalito_ Kızlar unumu eledim eleğimi duvara astım(yarın sabah saat 8e kadar😅) darısı başınıza 😅💜😘