Ozlem9185 lisans mezunuysaniz KYK gibi yerlere düz memur atamalarına tercih yapabilirsiniz. Ama şöyle söyleyeyim ne adam akıllı atama var ne de puanlar düşüyor. Şu an çok kötü durum temizlik personeli 90 la kapatiyor. Ben ne olursa olsun hepsine tercih yapıyorum bir yere gireyim diye sonrasında yukselirim mantığıyla. Ama yok yani hiç alım yok diyebilirim. Ayrıca düz memurluk Lara (temizlik personeli mesela) sertifika istemeye başladılar. Hijyen belgesi gibi. Çok saçma bir hal aldı şans nasip işine döndü ve gerçekten 85 üstü gerek. Şu an alımları takip ediyorum durum bu yönde sonuçlar aciklanali kaç ay oldu adam akıllı bir tane bile alım gelmedi hep 500-100 in altında genelde. Bu da yüksek kapatmasına sebep oluyor. Bunları bilerek bu yola girin derim. Ben bir daha bundan sonra sınava girmeyi düşünmüyorum bebeğim küçükken geceleri o uyudukca çalıştım öyle son iki ay çalışarak 78 aldım. 90 la temizlik personeli kapatan bir sistem için daha fazla kendimi heba edemem. Bu sene oldu oldu olmadı çocuğum da büyümüş olur özel sektöre devam edeceğim