burcuuuuakpinar Kızım sallanmadan uyumuyor ve uzun uyku yapmıyor, emzik vermeli miyim korkuyorum çene yapısı bozulur veya emzik çıkınca da uyanır dşye
bisenakillisinzaten burcuuuuakpinar uykuya daldiktan sonra çıkarırsın emziği ve evet emzik uyutuyor daha uzun uyku yaptırıyor bebeklere
papatya_18 burcuuuuakpinar bizimki uykuya tamamen dalınca özellikle gece uykusunda emziği kendisi atıyor atmazsada ben alıyorum uyanmıyor çok nadirdir emziği atınca uyanması
papatya_18 burcuuuuakpinar 30 günlükten sonra alıştırmaya başlamıştım. Sadece uykuya gçişte ve huzursuzlanınca sakinleşmesi için veriyorum :)
metemom_ burcuuuuakpinar canım ben doğduktan 1 ay sonra verdim 4 aylıkken kaynanamın baskısına dayanamayıp vermeyi kestim aşırı pişmanım çene yapısını çok da bozduğunu düşünmüyorum diş yapısını bozabilir onu da doğru zamanda bırakmayla önüne geçebilirsin yani sana tavsiyem ver gitsin ilerde çok lazım oluyor
noldubanaya burcuuuuakpinar ayına göre emzik kullanmazsanız çene ve diş yapısını bozar. Ve sadece uykularda kullanırsanız bir problem olmaz zaten derin uykuya dalınca ya atar ya da siz alırsınız