yavrupotuncek Feyekum 38 haftanın içinde alıyor gün verir çünkü öncesinde tahlil ve anestezi için bilgi alıyor
sedeffy Hafta için gün vermişlerdi çok korkuyordum ilkki çok ağrılı geçmişti ama ikincisinde hiç doğum yapmamış gibiydim (neredeyse ) inşallah sizde de öyle olur sağlıkla gelsin bebeignjz gün verirler
Feyekum sedeffy benim.de ilkim.ilkim.cok.iyidim heme ayağa kalkmıştım bunda naisl.olurum bilmiyorum ama.cok.kasık ağrısı çekiyorum bazen şiddetli giriyor
yavrupotuncek Feyekum canım yanlis hatırlamıyorsam ben bir gün önce yada bir hafta önce verdim ama inan hatırlamıyorum özel olduğu için belki hemen yaptılar ama devlete gidiyorsan kontrole gittiginde yaparlar diye düşünüyorum
Feyekum yavrupotuncek valla.hareketlerini De çok hissetmiyom bugün diyecem doktora şiddetli kasılmalarim ve ağrılarım.oluyor
sedeffy sezeryandogum ilk doğumda çok agriliydim açıkçası hemen hemen bir buçuk ay zorlandım . İkinci dogumumda iki hafta içinde
sezeryandogum sedeffy ilk benimki de tüm acılar tamamen geçti mi psikolojim bozuldu benim sanki geçmeyecek gibi
sedeffy sezeryandogum bende ilkinde öyle sanıyordum his yoktu karın bölgemde yani şu an gülüyorum ama o zamanlr sanki engelli kalmışım hep böyle olacakmışim gibi hissediyordum . Geçiyormis merak etmeyin :) .