MinikBaligim Kızlar iki çeşit oturma desteği var oğlum 5 ay 8 günlük hangisi daha rahat daha kullanışlı olur gereksiz bişi almak istemiyorum artık. Çok teşekkürler şimdiden
durulandiniz MinikBaligim ikisi de dicem Çünkü oturak banyo yemek tezgah için uygun Bebeyatmaz da yere koyup oyun oynaması için Oturakta eğilemiyorlar çünkü
MinikBaligim durulandiniz peki bebeyatmazda yana devrilme şansı varmı ben açıkçası sıkılır diye düşündüm onda
durulandiniz MinikBaligim önünde oyuncak olunca sıkılmıyolar , hafif bir şey değil devrilmiyor canım Zaten oturmayı keşfedince yatmak istemiyolar e desteksiz de oturamayınca bebeyatmaz kurtarıcı oluyo
ebrusafura Bende alicam kızım 3 aylık doktor 1 ay sorna destekli otutturabilirsiniz dedin bunlar olurmu
MinikBaligim ebrusafura evet onlar bunlar doktorda bize yeni dedi bende alıcamda 2 sinide almak gerekiyormuş sanırım
durulandiniz MinikBaligim link vermek yasak ama direkt bebeyatmaz markası İsterseniz 2.el bakın çok uzun süre kullanılmıyor temizdir kılıf yıkanıyorda zaten