ysmnabd Kızlar 9 aya gireceğiz kilo olarak bebeğim zayıf bu hastalanmayan çocuk tarifini atom tarifine bal yerine pekmezle yapıp çocuğuna veren var mı acaba versem faydasını görür müyüm
durulandiniz ysmnabd öncelikle içindekileri tek tek denediniz mi ? Hepsi alerjen çünkü buna dikkat edin. Hepsini ayrı ayrı öğütün , pütürlü kalmasın şu an sindiremeyebilir çünkü Evet kilo aldırıyor kalorisi çok yüksek çünkü🙏🏻
Sevnurr ysmnabd Bende gördüm o tarifi faydası oluyor mudur bilemem ama o kadar karışık şeyi de vermek istemedim ya çok ağır geldi açıkçası
deleted20517 ysmnabd alerjik olma ihtimali olan şeyler var içinde ilk önce tahini susami falan denetin ona göre verin
patlaktarhana Ben denedim enerjisine enerji kattı duvara tırmanmaktan kilo alamadı boyunu çok ölçmedim o yüzden kestim vermeyi kilo da alamadı hareket yüzüne
durulandiniz ysmnabd öyleyse önce deneyin tahin susam hepsi alerjen sıkıntı çıkmazsa yaparsınız atomu
htp1997 ysmnabd ben denedim bir süre oğlum çok iştahsız yemiyor yemek atom verdim öyle aman aman bir kilo almadı ama o iştahsızlığıyla kilo verirdi vermedi Az az da olsa aldı kilo boyu da uzadı yiyen bir çocuğa daha iyi etki edeceğini düşünüyorum