Canss3535 Kızlar oğlumun kafasi sivri geliyor gibi napabilirim. Hep yuz üstü uyuyor. Yan veya sırt üstü uyumuyor uyusa bile 5 dk sonra yüz üstü dönmek istiyor.
Canss3535 Canss3535 duz kafa yastığı ise yarar mi kafa şeklini düzeltir mi. ? Ama arka tarafı duz değil işte hep yuz üstü uyumaktan böyle oldu sanırım
Eylulzeynep8 Canss3535 benim de bebegim böyle hep yan yatıyor kafası öne ve arkaya çıkıntı olarak büyüyor uyanıkken sırt üstü tutmaya çalışıyorum oyuncak kart göstererek biraz düzeldi sizde öyle yapmayı deneyin
16momm Canss3535 benim oğlumun da böyleydi ama babasının da bebekken böyleymiş genetik olabilir sonra zamanla düzeldi
alpmila Canss3535 belki işe yarayabilir Ben 4,5 aylıkken aldım yastık küçük geldi bebeğim de sevmedi zaten geri iade ettim
zeyneppyagmur Canss3535 benim kızıminda böyle hatta bu şekilde olduğu için kafa ölçümü bile persentilde aşağıda cikiyo
Canss3535 alpmila ama böyle sivrilige iyi gelir mi. O kafanın arka tarafında ki düzlüğe iyi geliyor diye biliyorum ya ondan emin olamadim
Yayburcu Canss3535 oğlumun böyleydi doktor hiç ellemeyin kendisi düzeltir döne döne dedi öyle de oldu