DerinMavii Gıydıgımde çok rahatsız oluyorum genelde kullanmıyorum herhalde o yüzden rahatlıga alıstım gıyınce boğuluyormuş gıbı oluyorum çok sıkıyor göğsüm sıkışıyor resmen ne alıp denedıysem memnun kalamadım yardım edinn
Whitewomen35 DerinMavii Ay ben de öyleyim bazen dışarı çıkınca bile takasm gelmiyor özellikle tam dolgulu olanlar beni aşırı rahatsız ediyor salkım saçak gezesim var 😀ben de öneriye açığım
Sadekahve_ DerinMavii Penti Lotus 👌 Denemediyseniz mutlaka bir şans verin. Ondan başkasını asla kullanamıyorum aşırı rahat.
beybiliko DerinMavii penti invisible dikişsiz balensiz sütyenler var, lotus da kullanmış biri olarak bunu daha çok sevdim ben
beybimmm Özellikle göğüsleriniz büyükse ve toparlayıcı bir sütyen arıyorsanız penti lotus deneyin bence
senbibaksana1 Ince pedli dikissiz sporcu bustiyerleride cok rahat oluyor ozellikle gogus uclarin yara oldugudna bile takabildim onun disinda lotus 👍
DerinMavii senbibaksana1 alıcam bu hafta bı denıycem daha önce almıştım büyük geldi hıc kullanamamıstım iade de edemedım zamanı gecmıstı
1bardaksu DerinMavii bende öyleydim temudan aldım o kadar rahatlar ki evde ki tüm sütyenlerimi attım .Temudan 12 tane aldım şimdiye kadar bişey olmadı memnun kaldım.Üzerim de yok gibiler
caglaay DerinMavii kullanmıyorum 😬😬 sütyenden nefret ya sevmem dışarı çıkarken de çoğu zaman takmam genelde bol tişört sweat giyerim o yüzden sadece beyaz giyince veya biraz daha dar o zaman oysho yarım atlet gibi bişey var böyle asla yok gibi 👌🏽
merrv26 DerinMavii ben boş telli sütyen alıp telllerini çıkartıyorum. Dışarı çıkarken takıyorum sadece anca öyle rahat edebiliyorum