mucizemm94 Sizce nasıllar çok beğendim annem için aldım. sürpriz yapacağım. Çok istiyordu bunlardan uyumlu mu ☺️☕
Rabia_38_01 mucizemm94 sağ alttaki kahve yanı bardağının aynısını iki hafta önce kendime aldım ve çok beğendim
mucizemm94 talhamamy linklerini atabilirim isterseniz annemde umarım.begenir ☺️ sürekli tepsiler çok hoşuma gidiyor diyip duruyordu. Annelerimizi sevindirmek gerek bazen😇
talhamamy mucizemm94 fincanın benzeri bende de var teşekkür ederim 🥰 evet çok iyi düşünmüşsünüz helal olsun 💗
mucizemm94 zeynepkanat teşekkür ederim sadece özel gunlerde anmamak gerek annelerimiz bize çok fedakarlik yapmislar zamanında hakediyorlar bence. ☺️
Ogulluana mucizemm94 bardaklar gold detaylı olsa daha yakışırdı sanki ama böyle de çok güzel hepsi güle güle kullansın annen
NewMomm1 mucizemm94 böyle şeyler benim pek tarzım değil spor sade şeyler severim genelde ama idare eder güzel
mucizemm94 NewMomm1 doğru herkesin zevki rengi farklı ben öyle uydurmaya çalıştım annem sevdiği için böyle şeyleri arkadaşları çevresi çok sunum yapar ☺️