batuhanbey Selam kızlar çatlayan göğüs uçlarına ne iyi gelir. Lansinoh ve gümüş kapak kullanıyorum ama yine de çatlıyor acıyor. Balmumu da kullanıyorum ama yine çatlıyor başka önerisi olan var mı?
elisa2705 batuhanbey Banada kullandığınız kremler asla fayda etmedi garmastan Pomat göğüs yara kremini al eczaneden çok iyi 1 2 sürmede bile hemen acısını alıyor ben çok memnunum o kremden
cansa batuhanbey gogus kremi sürüp mutfakta kullandıgınız streç film ile gogus ucunuzu kapatın bir iki gun bunu yapın hemen geçiyor bi daha da olmuyor. Ben bu şekilde çare buldum. Her emzirmeden sonra kremi sürüp strec filmi yenileyin.
zeynep0709 batuhanbey Ben kendim çok şey denedim ama Eczacı kendi özel bi krem yapıyor onun baya faydasını gördüm
sebebiyok batuhanbey bebege memeyi dogru tutturmadiginiz surece bu durumla bas edemezsiniz.7ay cektim sonra actim videolar vs izledim nerde yanlis yapiyorum diye.o sekilde halloldu.
ecevedatbaran Ben size bi krem önereyim aşırı iyii göğüs uclarımı 3 -4 günde kendine getirdi bende emziremiyordum bir korkudan garmastan pomad alın sürün üzerine bi poşet koyun emzridiginizde silin emzirme bittikten sonra yine sürün inşallah geçer
batuhanbey ecevedatbaran inşallah çok teşekkür ederim. Alıp kullanayim yoksa çok zor işim. O kadar emzirmeye hevesiydim ki şimdi kaçmaya başladı 🥺
batuhanbey cansa sizin sürdüğünüz krem nedir bununda deneyim gümüş kapak kullanıyorum. Kremi sürüp onu kapatıyorum
cansa batuhanbey gümüş kapakla yapmayın o daha çok yara yapıyor diyen var marka verebiliyor muyum bilmiyorum ama mor kutu olan
batuhanbey sebebiyok bende bu sabah emzirirken aklıma o geldi tam geçti diyorum yine oluyor. Bazen çok acıyor bazen öyle olmuyor kesinlikle tutmasından kaynaklı. Hele bu sabah her çekişinde canım yand
sebebiyok batuhanbey kaniyordu ve aglayarak emzirdigim cok oldu siz ben kadar gec kalmayin 7 ay cok uzun sureydi.en ufak bir yaranin bile iyilesmesi icin dokunulmadan en az 2 3 gun gecmeli.kremi sürüp silerken bile tahris olabiliyor.yardim alin ya da benim yaptigim gibi kendiniz izleyin guzel videolari vardi hastanelerin.bu surede de gumus kapak ve zeytinyagi biraz olsun yumusatacaktir silmeye gerekde kalmaz.
kubra11111212 batuhanbey ayva çekirdeğini az bi suya koy jöle kıvamıni alsın sürün emzirirken de silmenize gerek yok benim göğüslerim çok iyi gelmişti yaraları iyileştirmisti