ElisaninAnnesi_ Ozooo hatayda bırak karı yağmur bile yok havada yaz havası var bu sene kış gelmedi buraya ilginç bişey
Aseldurumom_ Ozooo https://mutluresim.com/images/2025/02/20/1092yq.jpegBu sabahki manzaram kocaelinden selamlar ♥️
Elvinemine Aklimideliricem kiz adanada agaclarda yaprakmi cikmiş .yaz mevsimi sizre? biliyorum sicak oluyor ama bu kadarda ianasim gelmiyor agaclarda yaprak var gaz resmine benziyor
derinmoms23 Aseldurumom_ onun kafasını yerimmm 😂😂😂 bende kızım böyle cama koyuyorum bakınıyor arkadan kafasını ısırasım geliyorrrr 😂😂😂
ElisaninAnnesi_ tospikannesi_ kız hiçbizaman yağmaz buraya kar karı bırak bu kış yağmur bile yağmadı 🤣
tospikannesi_ Ozooo ya çok güzel 🌼 Benim bir manzaram yok sjjdjs her yer ev olduğu için 🤭 fotoğraftanda kar belli olmuyor video attım o yüzden.. buraya bir dk böyle yağıyor ikinci dakikasında hiçbirşey yok 🤣 yüksek kesimlerde var haftasınu gitcez artık🤭
hlyshn Sermec27 ah güzel memleketim yaaa bu yıl göremedim Eskişehire taşındık iki dakika yağdı bir daha görmedik