Zynpmhtp Hangisi ilk 5 ay daha sağlıklı bebek için veya taşımak için,kullanan annelerimden yorum bekliyorum, teşekkürler 🌺
aylaa26 Zynpmhtp sling yeni doğduğunda kullanırsınız 5. Aya kadar sanmıyorum bebek içinde kalsın doktor bize 2. Aydan sonra kanguruya geçebilirsiniz demişti ama gel gör ki benim oğlum hiç birinin içinde durmak istemiyor illa benim kolumda oturarak gezicek 😂😂
idildeniz35 Zynpmhtp kafasını dik tutmaya başladığında sling kullanmak biraz zorlaşıyor. İlk 2 ay sling kullandım kafasını göğsüme koyup uyuyordu dışarı çıkınca. Sonrasında kafasını kaldırmaya çalıştığı için huysuzlandı. Kanguruyu hiç kullanmadım ama onu da yeni doğduğu zamanlar çok küçük olduğu için kullanmak zor olur bence
Minel-inannesi Zynpmhtp ama 5ay surmuyo sling, 3.aydan sonra kanguruya geciliyo genelde. Kaliteli bi kanguru alirsaniz hiç slinge ihtiyaç duymazsiniz
ahseney Kanguruu sling kullandım maxx 3-4 ay sonra zor oluyor sling tarzı kangurular var fiyatları bir tık slinge göre pahalı ama uzun vadeli .Babyjön veyahut başka bir marka kanguru al derim ama kaliteli olsun ucuz kangurularda yeni doğan bebek durmak istemiyor.Yapısından dolayı bebek yapışsın sana slingteki gibi öyle rahat ediyorlar canım.
cokbilmismom Zynpmhtp 3. Ayindan sonra ben sling kullanamadım bebek ağırlaştığı için asagiya sarkiyordu. İlk iki ay falan rahat oluyor ama sling. Benim ki suan 10 aylık kanguru en güzeli. Yenidogan destekli kanguru alın bence sonra yenidogan aparatını çıkartıp uzun süre kullandırsınız. Sling pek kullanışlı değil baglamasida pratik değil
zeyneptim Ben hiçbirini kullanamadım ya bende mi tuhaflık var instagramda falan da görüyorum koca koca bebeleri koyuyorlar ben omurgam eğriliyor gibi hissediyorum şuan 8aylık 8küsür kg oğlanım. Cesaret edemiyorum o şekilde dışarı çıkmaya. Eşim 90kg o bile edemiyor bebek arabasına koyuyoruz hep