26merve26 alyazlhaygtt bingo der susarım yumoşu solluyor kolu konusunda sensitiv çok iyi böyle aylar sonra bile kıyafette kalıyor
suhedaaaaa alyazlhaygtt valla hiç bilmiyorum ben kokudan çok rahatsız oluyorum o yüzden buram buram yumuşatıcı kokmaz çamaşırlarımız.
defnesmom3 alyazlhaygtt bingonun beyaz olan yumuşatıcısı çok güzel şu an ABC nin ege kıyıları var onu kullanıyorum muhteşem kokusu
Zeliff alyazlhaygtt peros soft amber ve sandal ağacı çok güzel. Eskiden bende çamaşırlarım kokmuyor diyordum şimdi çamaşır yıkadığımda bütün evi mis gibi kokutuyor.
Tazeanne0134 alyazlhaygtt kokla ama peros mavi diğerlerine göre daha kalıcı hepsini denedim tüm seriyi yani
Ladymoms alyazlhaygtt bingo bingo bingo 🫠 kırmızı şişesi var o kadar güzel ki anlatamam buram buram kokuyor kokusu da kalıcı bir süre de üstünde kokuyor yumoşun sadece adı var yumoş şimdi değil ki ilk çıktığından beri hiç ama hiç güzel değil asla kullanmam
ZeydsMom alyazlhaygtt yumos kullaniyorum valla kokusu kaliyor hic gitmiyor hatta oyle bi kaliyorki makinede ondan sonra ne yikasam yumusatici atmasam bile ona da gecer. Diger yikamaya kadar ustunde kalir. Bilemedimki.
humosummm alyazlhaygtt yani ben şuan kullanmıyorum benim stoktakiler bitsin alıcam annem kullanıyo ve muhteşem kalıcı kokusu bulutun yumuşatıcısı siyah şisesi tam adını bilmiyorum ama marketlerde vardır mutlaka
sercee alyazlhaygtt renklilerde perwoll fuşya rengi olanı kullanıyorum yumuşatıcıya gerek kalmıyor bile komşum sordu hatta sen ne kullanıyosun diye yazın balkona asınca koku bize geliyor demişti ☺️ beyazlarda da vernel kullanılıyorum klasik pembe olanı 😌
zeynepkanat Perosun tüm serisi inanılmaz kalıcı gerçekten 150 güne kadar kalıcı yazıyor üstünde inanmamıştım ama geçen kış kışlıkları yıkayıp hurçlamıştım bu kış çıkardığımda hala mis gibi kokuyordu sarı olanını tavsiye ederim
surprizbebe alyazlhaygtt yumuşatıcı kullanmak yerine sıvı deterjan kullanın hem daha yumuşak oluyo çamaşırlar hem de çok güzel kokuyor. Yumuşatıcı çok kimyasal
Dilaradeniz alyazlhaygtt bende yumoş kullanıyordum ama dediğiniz gibi konusu bozulmuş sanki bingoya geçtim beyaz olanı çok hoş kokusu var ve kalıcı
muge_anlii alyazlhaygtt Ay geçen gün bir yerde denk geldim ama henüz ben kullanmadım Trendyol‘da satıyor kaynana Çatlatan elti Çatlatan bunun gibi değişik isimler olan yumuşatıcılar varmış kullananlar aşırı memnun
lolitam alyazlhaygtt yumosun pembe olanı abc mavi olanı perosun sarı olanı bunlar favorim bir kaç marka daha denedim pek iyi bir sonuç alamadım
caniminikizleri alyazlhaygtt peros kırmızı sarı yada bingonun da kesinlikle kırmızısı ben genelde hep bunları kullanıyorum gayette memnunum