mercankus merhaba benimde bebeğim olmuştu balgamo vardı sabah uyanınca beneğim resmen işkence çekiyprdu. Ben öncelilşe serumu hava şeklinde verdim sonra sırtına pıt pıt pıt aşşağıdan yukadı şekilde vurdum elimi kubbe yapıp. Peşine emzirdim hemen. Sonra sabahları suyu kaynatıp ılıtıp verdim boğazı yumuşasın diye. Akşam da aynı şekilde. Ekstra bide rezene verdim sabak akşam. Rezenenim faydalarına bakabilirsiniz. Sürekli burnunu hem yıkadım hem temizledim. Kendimde nane limon kekik çayı rezene çayı portakal mandaline kivi tarzı şeyler çok tükettim bebeğimi desteklemek içim. Rsv illet bi hastalık ve virüs kaynaklı olduğu içim antibiyotik verilmiyormuş. Youtuhedan osman gönülalın videolarına bakabilirsiniz çok faydalı gerçektwn. Bide yastıkla yatırdım ince bir yastıkla başı yukarda kalıp burun akıntısı rahat aksın diye doktor söylemişti. Hava nemlendiricimiz sürekli açık odada boğazı yumuşasın burnu kurumasın diye. Ekstra odaya götürmeden önce en az 15 dakika havalandırıp odayı öyle götürdüm yatırdım. Göğsüne ve sırtına çörel otu yağ sürdüm uyumadan önce masaj yaptım ayakların altına sürdüm. Bide kirli koyun yününü ince bi
Tülbente sarıp sırtının geldiği yere kpydum rahatlatsın diye.