ksstk23 5 aylık kızım gece belli bi saat uyanıyo 3-4 saat uyumuyo tükendim çok yoruldum varmı böyle bebekleri olan
yarenozkk ksstk23 4 buçuk aylıkken başladı aynı dediğiniz şeyler gece bi uyanır 3-4 saat uyumazdı 7 ay 1 hafta olduk öyle vazgeçti ne yaptıysam olmadı bir anda kendi kendine düzeldi biraz da artık 7 aylıkken 2 uykuya düştü gündüzleri ve uyku aralarına uzun süreler girdi ilk uykuya 3 saat sonra yatıp ikinci uykuya 3 buçuk saat sonra yatıyor gece uykusuna da 4-4 buçuk saate yatıyor böyle olunca gece uyanık kalamıyoe uzunca ama tabi geceleri sık uyanıyor yeni 2 tane diş patlattı diş sancılarından mıdır bilemiyorum
kardelen1209 ksstk23 5 ay 20 günlukten bildiriyorum 1 haftadır bizde oyleyiz normalde 9.30 10 gibi uykuya geceriz ama kızim gece 1 2 gibi uyanır 5 gibi uyur diş sancilarıni söylemiyorum bile aşırı kasınıyo damakları artık tükendim bittim yorgunluktan mahvoldum
parla__ Beeen ,gündüz hiç uyumazdi şimdi bazen bir bazen iki kez birer saat uyuyor ama gece saat başı ,iki saatte bir uyaniyoor ,bekliyorum düzelecek inşallah 😊
parla__ parla__ guldugume bakmayın. Normalde çoğunlukla gece 12 ye yakın yatar. Bu gece dokuzda uyutabildim. Ve şu an saat yedi bucuga geliyor. Sekiz kez uyandı. 10 saat içinde sekiz kez..saat başı uyanıklık gibi birşey.