HazelSeren Kızlar biz bugun rota virüs aşısını yaptırdık yaptıranlar sadece bu aşıyı mı yaptırdı yoksa yanında başka aşı yaptıran varmı ? Yan etkisi varmı bu aşının ?
Kajuuu HazelSeren bizde dün yaptırdık. Bu ay sadece bu var. Dr’umuz yan etkisi yok dedi. Küçük kusma olursa sorun yok ilaç etkisini kaybetmiyormuş. Komple kusmazsa sıkıntı olmaz.
Sdemirel HazelSeren biz de sadece rota yaptırdık menenjiti de yapalım bu Ay dedi yaptıramadım ilerleyen aylarda nasipse onları da yaptıracağız
znrbll Benim kızım 4,5 aylık. 3. Ayda ilk doz rota aşısı yaptırdım, ikinci dozu yaptıracağım ben de. Huzursuzluk ve gaz sıkıntısı oldu ilkinde.
Amineyusufmuhammed Benim kizim 3.ayinda hic bi asi olmadi sade kilo boy bas bskildi pazartesi asi yaptirdim 2tane ayakdan 4aylik asisi benim niye yapmadilar anlamadim
HazelSeren Amineyusufmuhammed devlet karsılmıyor canım saglık ocaklrı napmıyor özel ası ıstıyosan sen parayla yaptırıyosun
Amineyusufmuhammed HazelSeren benimki 4aylik onu bilmiyodum soylemediler ne olur bisi olmaz demi bebegime
HazelSeren Amineyusufmuhammed yok bu aşı sadece ıstege baglı virüslerden koruyor 5. Ay dada var ıstersen onu yaptırabılırsın aynı aşı
HazelSeren MU-MU saglık ocagı öyle devlet bu asıyı karsılamıyor sen ıstıyosan parayla yaptırıyosun aşı defterınde yazar zaten
Meyra1 Menejitler 2 çeşitmiş. Baxero ve nimerix dedi doktor. Nimerilxi 1 yasında önerdi baxeroyu 3. Ay 5. Ay ve 1 yas önerdi öyle yaptırcax bizde
Zumram14 Bende dün 4 aylık aşılarıyla rota aşısını yaptırdım dün hiç biseyi yokdu bugün ateş yaptı herşey bebegimizin sağlığı için herkes farklı şeyler söylüyor niye yaptırdın gereksiz diyende var iyi ki yaptırdın ilerde mutlaka bu hastalığa yakalanıp hafif Atlatcak diyende var dün sağlık ocağından kan ilacı verdiler tereddütteyim bende siz kullaniyomusunuz kızlar kan ilacını? Kabız yapiyo filan diyende var sizce nasıl