Yagmur0606 Merhaba anneler 2.5 yaşla beraber herşeyden korktum diyor süpürge sesıyle uyuyan cocum supurgeyı gordugunde kaldır kapat korktum diyor calıstırmıyor fön makınasının sesını severdı hayır dıyıp aglıyor kapattırıyor sizde bu durumları yaşıyormusunuz?
Lolik Yagmur0606 gerçekten korku ağlaması mı peki ? Bazen dikkat çekmek için yapıyorlar öyle bir şey olabilir mi
mryada23 Yagmur0606 Kızım da 25 aylık herşeye korktum demeye başladı ama gülümseyerek numaradan söylüyo dikkat çekmeye çalışıyolar diye düşünüyorum . Ortada korkulcak bir durum olmadığında yapıyor genelde hayal dünyalarında yaşıyolar normal☺️☺️
Yagmur0606 Lolik bazen gercekten ıstemıyor özellıkle elektrk supurgesı sesını kucagıma alıyorum gel balık yakalayım dıyorum acıyorum kucagımdayken hı cici dıyor ama korkuyor ellerını sıkıyor bıtıncede oh bitti dıyor bazen gercekten cok kötu aglıyor
Nur159 mryada23 merhaba bu durumu şu an biz yaşıyoruz.Acaba geçti mi kızınızın korkuları.Ya da bu süreçte neler yaptınız
Lolik Yagmur0606 öncesinde korkmuyorken şimdi korkması garip. Hiç birisi süpürgeyle elini , üstünü falan çektirmiş olabilir mi peki , hani oyun yaparlar ya elini yakaladım falan filan öyle bir şeyden korkmuş olabilir
Yagmur0606 Lolik belkıde olabılır hani çalısıyorum bazen babaannede bazen annemde duruyor tabi bilemıyorum ama napıcam anlamadım geçermi yoksa yardım mı almak lazım bilemedim
Lolik Yagmur0606 geçer ya travma olacak bir şey değil bu. Çok üstüne gitme , süpürge açacağın zaman söyle mesela hazırlasın kendini yavaş yavaş aşar
r_zgar185 Benimde oğlum 27 aylık bu ara kprkuyorum diyor hep en basitinden suluğunu almaya bile gitmiyor diğer odaya korkuyorum diyor dönemsel sanırım
Yagmur0606 r_zgar185 evet evet öbür odada aglıyor anne nerdr dıye burdayım dıyorum yok yınede aglıyor
mryada23 Nur159 Geçti şükür kısa sürdü allahtan ekstra birşey yapmadım hep yan yanayız kendiliğinden düzeldi .