ilknrysmn Kızlar göğüsüm bı mandalına kadar diyebilirim dolgun gorunsun istiyorum ameliyatsiz bı ilaçla vs .kremle büyüten sonuç alan oldu mu
etuerk ilknrysmn öyle bir şey yok maalesef olsa neden estetik yapsınlar herkes gider kremi alır sürer
sevimliidostlarr ilknrysmn bı ılacın etkısı nasıl olaılırkı canım Instagramda falan goruyorumda ben ınanmıyorum açıkcası
alpmomssss ilknrysmn yıllar önce kafaya takmıştım bu durumu . Krem falan aldım hatta bir halta yaramadı 😂 evlenirsin büyür dediler yok büyümedi . Bebeğin olsun büyür dediler yine yok
Sunismyson ilknrysmn sarkık memelerle ilgili post açmıştım ben de ve herkes bu durumdan muzdarip estetiksiz dkleşmesi dolgunlaşması zor canım
Elvinemine Oyle bir buyutme kremi falan olsa herkesden once paraya kiyar alarim .o kadar kafama takmisim😂kocam artik benim bu kafama takdigimi bildigi için iki tane dogur sonra yaptiracagim .bana destek veriyor🤣
Feraye_ ilknrysmn trendyolda bi yağ var 700 kusur yaziyo herkes etkili yazmış onu denemek istiyorum da Parama yazık olur mu diyorum acaba😂
Pirasalipuding Feraye_ yazık olur boşuna almayın bende bununla ilgili post açmıştım hatta krem aldım ama bi işe yaramadı yanıltıcı reklamlara inanmayın
_kiids Dedektifgadget artanını bana verebilirsin canım 🙂 Yıllarca küçüklüğünü kafama taktım kocaman bir popom küçücük göğsüm var boyumda uzun orantısız duruyor göğüsüm vücuduma göre bende herşey denedim bi ara instgramdan serum bende aldım adını hatırlamıyorum dışı mor kutuluydu hiçbir işe yaramadı. Silikon yaptırmak istiyorum ama tekrar çocuk düşündüğüm için şuan değil