zeynepsare12 Beneğim 4 aylık Bebelac mama kullanıyoruz ama sürekli bi balık kokusu var şüphe ediyorum artık kullanan var mı aranız da
bekt55_ zeynepsare12 ben kullandım hem kabız oldu hem kakasını çok kötü kokuyordu degistirdim sorun kalktı koku falan yok şuan sma optipro kullanıyorum
Pirasalipuding zeynepsare12 biz bebelac gold kullanıyoruz 8 aylığız hiç bi sorun yaşamadım güzel kilo aldırdı
elanurylmz zeynepsare12 ben bebelac gold kullanıyorum ne koku ne kabızlık hiç bişey yok sadece biberonu bekletip yıkamadığım zaman böyle peynir gibi kokuyor o kadar bence bi gold olanı dene düz bebelacta çoğu kişi aynı sorunu yaşıyor
ayran zeynepsare12 ya bende sma dan gectim arkadasım tavsiye etti dene diye ama pütür pütür kalıyor resmen düzgün çözülmüyor bende bunu anlamadım bebelac gold 0-6 ay
zeynepsare12 bekt55_ benim bebeğimde 3 ay boyunca kabızlık yaşadı bebelactan sonra düzeldi ama mama kötü kokuyor aşırı derece de içiyor da red yapmıyor
bekt55_ zeynepsare12 evet kötü kokuyor bı kaç tane zıbın attım o yüzden üstüne sinmiş koku yıkarken bile çıkmadı
bekt55_ zeynepsare12 her çocuk farklı biz ilk olarak hipp kullanmıştık aşırı gaz yaptı sonra Bebelac Gold doktor değiştirdi kabız oldu dimdi sma kulaniyorum memnunum kabız da yok
zeynepsare12 Pirasalipuding bizde memnunuz kilo alımı felan güzel ama mamada farklı bi koku var toplu alıyoruz farklı yerlerden hepsinde aynı
zeynepsare12 ayran ayran evet ben Oyuzden tahta kaşıkla baya karıştırıp veriyordum şimdi sma geçtim Bebelac da aşırı derece koku vardı sma deniyorum inş tuvaletini yaparsa sorun olmuycak