sabriyeinalerkan Kizlar tuvalet eğitiminde önceliğiniz neydi şunu yapsan işine yarar yada şundan fayda gördüm dediğiniz şeyler var mi Bide ikizi olanlar nasıl yaptı ikisi bir mi ayrı ayrı mı alistirdiniz
Gizemeren57 sabriyeinalerkan şurada durayım. Sizinkiler kaç aylık. Bende tuvalet eğitimine başlamak istiyorum ama bir türlü cesaretim yok.
alice4543 sabriyeinalerkan kesinlikle zamanını bekleyin derim ve kararlı olun kızmayın oyuna çevirin yarış yapın bu çok işe yaradı oğlumda benim tek çocuğum var tabi daha kolay oldu ama sizin için en hazır hangisi ondan başlayıp diğerini de teşvik edebilirsiniz bence mutlaka ikisine de aynı lazımlığı aynı malzemeleri alın birbirini görüp heveslensinler
sabriyeinalerkan Gizemeren57 26 ayı doldurdu yavaştan başlamak istiyorum ama nasıl yapacam bilemiyorum ilk çocukta tam 30 aylıkken başladık ve 10 günde öğrendi çok şükür ama ikiz olunca bunlarda tecrübem buhar oldu resmen ,😬😬
Gizemeren57 sabriyeinalerkan benimkilerde 26 aylık. Acaba nisanda mı başlasam diyorum. Bir de ikisini aynı anda başlamak sanki daha mı kolay olur acaba bir birlerine bakarak heveslenirler
alice4543 Gizemeren57 bence soğuklarda başlamak daha mantıklıymış en azından evdeyiz uza kadar iyice öğrenir tutmayı falan tabi ama yine de çocuğunuz hazırsa 😊
Gizemeren57 alice4543 ya sanki benimkilerden biri hazır ama ben hazır değilim 😐 lazımlık falan aldım hep
alice4543 Gizemeren57 çocuk hazırsa hiç zorlanmıyor aslında bunu fark ettim ama sizin hazır olmanız da çok önemli yoksa tahammülsüz oluyor insan kazalara 🥲
Gizemeren57 alice4543 ya haklısınız bir cesaret başlamam lazım. Sonuçta çocuğun hazır oluşunu kaçırmamak lazım. Tuvaletimi yapınca yaptığını söylüyor rahatsız oluyor
alice4543 Gizemeren57 o zaman hazır demek ki sabahları kuru kalkıyor mu bezi uzun süre kuru kalıyor mu bunları da bi kontrol edin mutlaka
Gizemeren57 alice4543 yok bizim hala gece beslenmemiz var o yüzden sanırım bezler hep dolu. Ama biraz bu ara konuşarak hazırlayayım kızları. Yaza bırakmayalım haklısınız
alice4543 Gizemeren57 allahım kolaylık versin ben de çok korkuyordum çünkü bir başarısız sürecimiz vardı ama ona rağmen çok kolay oldu inşallah sizin de çok çok kolay geçer 🥹