Oyku123 20 günlük bebegim alti temiz karni tok olarak besige koydugum an gozlerini açıyor agliyor uyumamak icin sonra tekrar emmek istiyor . alip omzuma koydugumda uyuyor sadece benim kokumla. Tuvalete dahi gitmeme izin vermiyor çıglıklar atiyor . Geceleri uzerime koyup onuda kendime dusmesin diye baglayarak uyuyabiliyoruz sadece .varmi yaşayan bole bir durum .
kbra2234 Oyku123 sorun beşikte değil anne kokusunu arıyor o yüzden sizden ayrıldığı an uyanıyor benim oğlum da öyle 🤦🏻
Nursma Oyku123 benimde başlarda öyleydi bende bir tane minderi vardı sürekli yattığı onu beşiğe yerleştirdim şimdi gündüz benim sallamama gerek duymadan oyuncaklariyla oynarken uyuyor 😃
Oyku123 Aysealiyar şikayetçi degilim benimle uyumasına büyüleniyorum ama tuvalete bile gondermiyor siz nasıl çözümler buldunuz .
Oyku123 minnakkus 37 haftalık dogdu dogdugu gece hemsire ablamız beni taniması icin ciplak soyup butun gece uzerimde uyutturdu ordan kaldı sanırim :)
Farahzeynep Tehlikeli bir uyuma şekli, beşiğine kokunuzun olduğu bir kıyafet koyun, ben öyle yapmıştım, süpürge sesi açardım, öyle uyurdu.
Oyku123 Farahzeynep evet cok korkuyorum bende ona zarar vermekten uyudugumuzda.. kıyafet koymak mantıklı geldi bu gece deniyecegim tesekkür ederim :)
Oyku123 Farahzeynep uzerimdeki tshirtimi başinin yanina koydum deliksiz okadar guzel uyiyorki ve gitgide kendini tshirtime yaklastiriyor :)) Allah sizden razi olsun tavsiyeniz icin sagolun.