asellinaninannesiii bitboylum Tabiki eve girip çıkan sizi çok iyi bilen birisi olması lazım. Tanımayan uzak olanın derdi ne olsun zaten
asilkader Bence yanlış anlamayın beni ama bir tane kişi görmedim ki büyüsüz olsun bu adamların olayı bu zaten sizin sıkıntınızı fırsata çevirmek istiyorlar. Sevgi tukenebilir insanlar böyledir eşinizle konuşun ama hacı hocadan medet ummayin
adaatuna adengobes0 eşiniz sizden boşanmak istiyor sadece büyü felan yok hocalara inanıp paranızı vermeyin
Evaninanasi Ben boşuna okumuş meslek sahibi olmak için çabalamışım ya. Gidip bir hoca moca olayım. Gelene gidene size büyü yapmışlar der parayı kırarım vallahi. Nasılsa ülkede boşanmalar da arttı gelen giden de çok olur. Oh mis ne ala iş 😅
SevimliHayaletCasper Evaninanasi beraber yapalım bunlar anlamaz da her büyü var diyene inanıyorlar kısa yoldan köşeyi döneriz 😄😄
Tutaste_ adengobes0 su yuzyılda hâlâ buyuye ınanan var ya 😀😀eşim boşanmak istiyor değilde büyüden dolayı boşanmak istiyor diyınce ıcınız rahatmı oluyorbıde okadar para vercen cocuklarına kullan o parayı
seniyirimmisdafaa Tutaste_ posttan bağımsız yazayim .. yüzyılla alakalı bi durum değil büyü. Efendimize yapmışlar zamanında inanmamak bence aşırı polyannacilik
bendenbirtanedahayok adengobes0 inanmayın böyle şeylere, eşinizle konuşun aranızda bilmediğiniz bir problem illaki vardır
rachelgreen_ Hiç Müge Anlı da mı izlemiyorsunuz anlamıyorum ki😂 eşime birden böyle böyle oldu suratı asık boşanmak istiyo derseniz hoca da zaten büyü yapılmış diyip paranızı çarpmak için var
Deletedmom_220 rachelgreen_ aslında zengin olmanın kısa yolu. İyi iş hee 🤣🤣 durup dururken olmamıstır. Erkekler susar susar susar patlar. Biz kadınlar dır dır dır dır. Erkekler de konuşsa dır dır etse sorun olmayacak.
rachelgreen_ Deletedmom_220 kız adama ne olmuştur bilemem ama bu büyü yapılmış diyip milleti can evinden vurarak para kazanan hacı hoca tayfaya inanan herkesi bi silkeleyip kendine getirmek istiyorum dini de alet ediyolar 🤦🏼♀️
adengobes0 rachelgreen_ kimse para istemedi 2 yıla yakındır evliyiz bi tane 5 aylık kızım var büyü sihir bunlar dinde olan şeyler kuranı kerimde de geciyor Allaha inanan peygambere inanan zaten bilir gercek olduğunu konuştuğum hoca bu tarz şeylerde kimseden para maddi bişey talep etmiyor veren olursa ds kabul etmiyor
Deletedmom_220 rachelgreen_ yok yaa bunlar dize gelmez. Hocayla irtibat halindedir. Hoca diyordur sana engel olmaya calısan kişiler var. Yorumlara bakar aaa evet var der ona inanır
rachelgreen_ adengobes0 büyü var zaten yok demedim de peki size nasıl öğrendiğini söyledi mi büyü yapıldığını bu hoca
adengobes0 kuranı kerimdede bakara süresinde büyünün sihrin gerçek olduğunu ve yapanın büyük günah işlediği yer almakta
adengobes0 rachelgreen_ elinde 2 bin yıllım bi kitabı var farsca nesilden nesle gelen Allahın onlara verdiği bi yetenek hüddamlsr yardımıyla görüyor anlıyor