simgesell34 Süt arttırıcı çaylar, özel tarifler, bende bu kesinlikle işe yaradı dediğiniz şeyler nelerdir yazın bacım okuyorum 😂
kuzeymom28 simgesell34 bol su + lacmix tablet (hem süt arttırıcı hem de sütün yağlı olmasını sağlıyor)+ tahin-pekmez karışımı +çerez bu şekilde düzenli tüketiyorum etkisini görüyorum bir de uyku çok önemli 🍀
nesizade05 simgesell34 bol su ve hurma kesinlikle bi de süt artırıcı çaylar var humana marka ondan içtim ayrıca akşam rezene kimyon ve anason kaynatıp içiyorum hem kendim hem emerken bebeğe geçsin diye rezene süt için kimyon gaz için anason da gece uzun uyuyalım diye :) 2 aylık bebeğim
simgesell34 HELELEKADIN bende bolca stres var şu ty de sayılar solgor brewer mı ne ilacı var nasıl biliyormusunuz
HELELEKADIN simgesell34 hayır bilgim yok ben sadece sütüm olsun bebeğim anne sütü alsın demiş ve sadece ona odaklanmıştım stres falan görmüyordu gözüm o yüzden
annelendik simgesell34 çift pompa ile yapıyorum. 20dk sağ 10dk mola 10dk sağ 10dk mola 10dk sağ 1 saat sürüyor günde 1 yaptım 6 gün yaptım
Kitsu Çok su. Bol bol su. Uyku Hurma, kuru incir ve kuru dut yiyorum ben hem bu emzirme açlığı şeker açılıgina da iyi geliyor