gizematadeniz dunyam2 benim oglum sapsarisin doğdu. 2. Ayinda siyahlasmaya basladi saclari. Kaslari yoktu kaslari çıktı. Milletin bebesinin ten rengi açılıyor bizimki kumrala döndü 😂 6 aylik baya baya koyu kumral olcak gibi. Saçlarının ense tarafi hala acik kumral. Tepesi koyu kumral oldu. Ten rengi değişmedi beyazdı hala beyaz. Ama saclar koyulasinca o kadar çiğ beyazligi gitti gibi gorunuyor. Koyulasti cocuk 😂
metehanbabyy dunyam2 yani açılır daha küçük 4 aylıkla 11 aylığa kadar sürüyor bu süreç benim iki çocuğum esmer gibiydi sonra beyaz tenli oldular saç renkleri bile değişiyor zamanla
dunyam2 metehanbabyy ya peki kaçıncı ayda açılmaya başladı mesela sizinkiler 4 5 aylık iken nasıldı sonradan nasıl oldu
metehanbabyy dunyam2 4 aylıkken saçları dökülmüştü oğlumun kızların saçları çok dökülmüyor oğlumun 6 aylıkken falan ten rengi açılmıştı kızım şuan 8 aylık saçları açıldı ten rengide açılmaya başladı yani farklılık gösteriyor ama açılıyor yani
gokkuss Benimki 6 ayına kadar siyah saçlıydı koyuydı saçları kahveye döndü 7.5 aylık açılıyor sanki gittikçe
dunyam2 gokkuss peki teni nasıldı bizimkinin saçları kahverengi 5 aylık olacak artık kolları beyaz geri kalan yerler esmerimsi teni sizce acilirmi saç rengi fln
meyra9 Benim oğlum baya simsiyah saçlarla doğdu. 4 aydan sonra saçları teni değişti şu an sarışın gibi, şok oluyorum ilk fotoğraflarına baktığımda 😅
dunyam2 meyra9 ya bizim bebekte 4 buçuk aylık teni esmerimsi ama kolları beyaz acaba açılma ihtimali var mı sizinki kaçıncı ayda teni açıldı
dunyam2 metehanbabyy yani açılır bizimde dimi ya aslında takmıyorum ama herkes neden esmer fln diyorlar üzülüyorum sıkıntı yoksa bana özelden 4 aylık ve sonradan açıldığı hallerini atarmisiniz bnde atarım sıkıntı yok yanj
emosss__ 12 ay 11 günlük doğduğundan beri bembeyaz sapsarı saçları var hiç değişmedi ama 2 yaşa kadar diyorlar ten ve göz rengi için ne kadar doğru bilmiyorum