Gozde85 Kizlar mrb 1 ay once pazardan avakado aldim olgun degildi cok sertti dolaba stresce satıp koydum suan çıkardım.baktim baya yumuşamış bebegime yedircem mi.ilk defa denicem avakado yedirenler tavsiye ve tariflerinizi bekliyorum
Deletedmom212 Gozde85 yogurtla karıştırıp verebilirsin canım irmikle pişiripte verebilirsin ben öyle verirdim
LINDAMAY Gozde85 dolapta saklanmaz dışarıda hatta balkonda olgunlaştırılır :) bir dahakine öyle yaparsın. Ben sade denedim kusuyordu öğürdü ıhlamur ile püre haline getirince yedi
Ema Gozde85 ince dilim avokado 2 3 dilim muz çok az keçiboynuzu pekmezi karıştırıp püre gibi verebilirsiniz tadı çok güzel oluyor
MuhammedAmine Gozde85 1 ay mı ? Bende sert birkaç tane alıyorum kağıda sarıp masanın üstünde bırakıyorum 2 günde yumuşuyor
Kybele Yumuşaması için dolaba koyma, dışarda daha çabuk yumuşar. Ben sade veriyorum dilimleyip kahvaltısında ama bazen yoğurtlayıp ara öğün gibi verdiğim de oluyor 🌸
Merveihsan Avokadon iyice yumuşamış ise kahvaltısına yumurtasına karıştırıp peynir ile yedirebilirsin. Zira tadınğek hoş olmadığı işin tek başına yemiyor. Ben yumurta sarışına karıştırıyorum sabahları labne peyniri ile öyle veriyorum
Gozde85 LINDAMAY esekkur ederim bilmiyordum 🙈 insallah bozulup etmemiştir tadına baktim.benim.de ilk yeyisim tadı.tuzu yok.anlayamadim.da :)
Eminos Gozde85 avakado 1 dilim muz ceyrek ikisini ezdin bi kasik ezilmis ceviz koydum kefir döktüm o sekilde yedirdim bazen icine ev yapimi bebe biskuvisi koydugum da oldu bu sekilde kahvalti ogununde verdim
LINDAMAY Gozde85 bozulmamıştır içi çürük gibi olur bozulunca. Dışarıda daha iyi olgunlaşıyor kabuğu ne kadar siyah olursa o kadar olgunlaştı demek. Çürüdü diye atma yani
Basakburcuanne İrmik haşlayıp birazda armut rendeleyip avokado ile karıştırıyorum kızım çok seviyor deneyebilirsiniz 😊
Gzdzeynep Gozde85 yanına muz veya elma koyarak dışarda çabuk olgunlaştırabilirsin. Labneyle ya da muzla karıştırıp verebilirsin ben muzla veriyorum çok seviyor.
Gamzeciks Gozde85 bi poşete elmayla berabrr koyup dışarda bekletince olgunlaşıyor. Kabuğu kahve rengi olunc olgunlaşmış demektir. Ben muz ve biraz pekmezle avakadoyu eziyorum kahvaltıda. Lezzetli oluyor baya kendimde yiyorum