cemmo2905 Anneler bebekleriniz gündüz kaç saat uyuyor ve kaç saat aralıklı, bir türlü oturtamadık uyku düzenini kızım 7,5 aylık
kanalizzze59 cemmo2905 sizin aslında şuan 2 uyku yapmanız lazım sabah uyanınca kahvaltı 2.5 saat sınra mama veya emzirme ve uyku Uyanınca öğle yemeği 3-3.5 saat sonra mama yada emzirme ama bu uyku 4-5e kalırsa yarım saat uyumalı 5ten sonraya uyku kalmamalı gerekirse uyandırınız Uyanınca akşam yemeği uyumadan 2 saat önce meyvepüresi mama şeklinde 4 max 5 saat sonrada gece uykusu uyumadan önce emzirme yada mama
kaderbilge cemmo2905 kızım 1 yaşında sbaha kalkıyor kahvaltı birkaç saat sonra emzirme 12 1 en geç 2de yatıyor 4 gibi fln kalkior bidahada uyumuyor uyursa bile 6dan sonra kaldiriyorum
cemmo2905 kanalizzze59 teşekkürler bayağı açıklayıcı anlatmışsınız🥰 Aslında 2 uyku uyuyoruz ama akşam 6 da uyuduğu da oluyor uyumama inadı yüzünden.
kanalizzze59 cemmo2905 o durumlarda emziriyorsanız memenizde 10-15 dakika uyusun sonra uyandırın yani yalancı bir uyku çeksin 5ten sonraya kalan uykularda uyandırın korkmayın ama öncesinde uyandırmayın 8-9 aylık olduğundada bu durum 4ten sonra uyutmamaya çalışın☺️
cemmo2905 kanalizzze59 Evet akşam uykumuz 9 da dediğiniz gibi 4 ten sonra uyutunca 9 da uykuya gitmesi zor oluyor. Teşekkürler ☺️
kaderbilge cemmo2905 yani 10 buçuk aylıkken fln geçirdim tek uykuya gece 10da uyuyor yani erken yattiginda kalkıyor 7 8 9 gibi o yüzden 10 kadar oyaliyorum 10da yatiyorum