merve2255 Kızlar çok sık kusuyor şöyle ki emerken bile bi iki defa ksuuyor sürekli huzursuz sancısı var gibi kıvranıyor gazını çok iyi çıkarıyor ama bi hırıltısı var burnu tıkalı gibi açıyorum burnunu yine aynı Meme emerken biberon emerken hep bi sinirli haller Reflü nasıl oluyor ve nasıl tanı koyuluyor doktorda
prenseskus merve2255 reflü gibi geldi bana ama en doğrusunu doktor anlar 13 günlük kızım reflüsi var aynı öyle Şurup verdi doktor damla paydasini gördük çok şükür
acemiibirann Bizim de reflü var galiba doktor da olabilir demişti her emme sonrası hatta 1 saat sonra bile çıkartır kesin karın üstü egzersiz falan yaptırmaya korkuyorum sonrasında direkt çıkartıyor. Reflü gaz sanırım rahatsız ediyor uykuya dalmasını gün içinde huzursuz çok fazla ayakta dik tutunca çok rahat sadece 🥹
annelendik mide gazı olabilir. sütünüz tazyikli de olabilir. fazla besleniyor da olabilir. hepsi reflüyü tetikler. beslenme sonrası hemen yatırmayın 20 dk eğimli kucakta tutun, karnına baskı yapmayın
acemiibirann annelendik ay süt çok hızlı akıyor bence de ondan önden sağsam mı diye düşünüyorum aslında ben de ama zaman olmuyor kucağımda sürekli ağladığı için 🫠