dontworrybehappy_ Bebeğim 3,5 aylıktan beri geceleri saat başı uyanıyor bazı geceler yarım saatte bir uyanıyor 4.ay atağıdır birgün elbet biter dedim ama artık 5 aylık oldu ve hiçbir düzelme yok artık gücüm kalmadı var mı benzer durum yaşayanlar?
bsrnrern dontworrybehappy_ 4.aya kadar geceleri çok güzel uyuyan oğlum 4. Ayla beraber önce iki saatte bir sonra saat başı şimdilerde 40 dk yarım saat gibi süreler de uyanıyor haftaya 7 aylık kaç aydır bi çözüm bulamadım ben
tugces09 dontworrybehappy_ pazar günü 6 aylık olcak 3 gündür yaklaşık 2 saat uyumaya başladı düzeldi mi bilemiyorum şuan için 🫢
Deniz0606 dontworrybehappy_ canim bizim düzen 6.ayda bir bozuldu şuan 10 aylık hala duzelmedi her yolu denedim uyku eğitimi vs goturmedigim doktor kalmadı uyku ilacı falan asla fayda etmedi artık dedimki çocuğun yapısı bu uykuyu sevmiyor demekki dedim kendime alternatif yol buldum yanımda yatırıyorum açık büfeye döndüm resmen eme eme çünkü başka hiç birşey işe yaramadı bende
dontworrybehappy_ bsrnrern artık uyku eğitimi alsam mı diye düşünmeye başladım çok yoruldum gündüzleride uykuları yarım saat sadece dolayısıyla uykusuz ve hep mızmız
fundagb bsrnrern dontworrybehappy_ bizde de aynı durum. 4. Ay atağıdır geçer dedik bugün 6 aylık oldu hala ayaktayız her saat. Diş desen diş yok atak desen değil açlık desen hiç değil. Memeye alınca 3 sn sonra uyuyor yatağa bırakınca ağlıyor. Artık mental olarak bitik durumdayım. Uyku eğitimi de nasıl olur bilmiyorum çok zor bi süreç bence
fatmats dontworrybehappy_ ben aldım çok rahatladım gece en az 10 kere kalkardım şimdi 2-3 e düştü mutlaka düşünün derim çok rahatlık herkese öneriyorum valla 😂
tugces09 dontworrybehappy_ benim kızda aynıydı 40 dk 1 saatte bir uyaniyordu artık 5.ayda. bu 2 3 gündür yaklaşık 2 saat uyuyo nazar değmesin
dontworrybehappy_ fatmats kimden aldınız eğitimi? birde dedikleri gibi düzen bozuluyor mu uyku eğitiminden sonra bile?
fatmats dontworrybehappy_ ben Hatice hanımdan aldım insta:uykuyolculugu hem fiyat uygun hem de memede uyuyan bebeklerle çok çalıştı tecrübeli çok memnun kaldım. Düzen bozulmuyor biz ananede babannede kalıyoruz bir sıkıntı yaşamadık gece 15 kere kalkardık şu an 2-3 kere kalkıyorum onda da çalıştığım için gece emzirmesini kesmek istemedim