goktugalpmom Kizlae merhaba bebeğime atopik dermatit teşhisi kondu fakat kolları baya dökülmeye başladı alerji çıkmadı doktor mustelanin kremi verdi fakat hala aynı bu sorunu yaşayan varmı artık kaçıncı doktor bir çözüm bulamadik
cLearQueen goktugalpmom ayyyy kotü olmuş 🥺🥺🥺🥺🥺🥺 yok bu mustelayı falan gecmis artık, senin önce kortizonlu bi kremle (mesela advantan) bunu gecirmen, sonra da bol bol nemlendirmen lazim bioderma ve bepantol sensidermle olabilir.. boyle durdukca bu yayılır
askbebegimmbenim goktugalpmom ah yavrum çok geçmiş olsun bı anda mi arttı bukadar. Gerekirse sürekli gidin bende egzama için nerdeyse 10 krem denedim diyebilirim muhakkak iyi gelecek olan kremi bulursunuz. Bana doktorum 3 krem verdi karıştırıp sürdüm. İsim vermem yanlış mı olur bilmiyorum ama fucicort hametan mavi olan ve zalain karıştırıp sürdüm o iyi geldi. Doktorunuza bı danışın derim. Doktor değiliz yanlış yönlendirme olmasın Allah şifasını versin daha yayılmadan yine gidin doktora
hasmelad goktugalpmom çok çok geçmiş olsun öncelikle Edirne İstanbul’a çok yakın Bir araştşrma hastanesine getirin Mutlaka rahatlatıcı bir yolu vardır Şifası kolay olsun kuzumun
cennetkusum16 goktugalpmom oyyy yavrum benim nolmus böyle. Antibiyotikli ve kortizonlu kremle tedavi olması gerekiyor. Mustelada Bioderma en son şey. Bide her yere yazıyorum. Gıda alerjisi yoksa yünlü peluş örme oyuncak kıyafet ne varsa kaldırın temas etmesin sizde giymeyin. Halılara temas etmesin. Oda sıcaklığı 22 derecenin üzerine çıkmasın. Bu süreçte çok yıkamayın kurumasın şampuan kullanmayın haftada bir sampuanlayin. Kıyamam kuzuma ya.. Kortizonsuz Bepanthol Sensiderm iyi gelir yatıştırır. Kortizonlu olarakta Locoderm iyi geliyor belki kullanmissinizdir
goktugalpmom cLearQueen maalesef kullandık artık kortizonlu kremlerde fayda etmedi iyice bunalıma girdim sürekli doktor ama hiç biri çözüm odaklı olmadı
cLearQueen goktugalpmom orayı bilmiyorum tabi ama ben senin yerinde olsam ankaraya falan götürürüm daha iyi bi hastaneye üniversite hastanesine hacettepeye falan.. çözümsüz oldugunu dusunmuyorum çünkü..
goktugalpmom askbebegimmbenim evet pazartesi tekrar gidicez sürekli gözetim yapılıyor birde surfuntu ile alerji testi kolundan yapılıyor Allah razı olsun teşekkür ederiz önceden yoktu sonra kolunda oldu kucuck kocamam oldu ve vücudu tertemiz tek kolu var
goktugalpmom hasmelad Allah razı olsun İstanbul ve Tekirdağ iki doktora gidiyoruz artık hangisi şifa olursa diye bu süreçte
goktugalpmom cennetkusum16 ikisinide kullandık antibiyotik geçirdi sonra tekrar bırakınca böyle oluyor dediğiniz gibi haftada bir yıkıyoruz oda özel şampuanı var onunla şuan sadece pamuklu ve Müslin kıyafet giyiyor dediğiniz gibi bizde napicaagimizi şaşırdık artık
ozlzlem goktugalpmom çok geçmiş olsun umarım çabucak iyileşir🙏 Kortizon önerenler olmuş ama bilmeyenler olabilir ciddi yan etkileri var, doktor kontrolünde kullanılmalı.