ummacelya Bebisler bebelerinize bu markadan ayakabi alip memnun kalan varmi o Parayi hakkediyormu sizceggg
askbebegimmbenim ummacelya biz eşim ve kendimiz yillarca o markayı kullanıyoruz çok güzel rahat ama bebeğim için denemedim vicco aldım hep
tospikannesi_ ummacelya ay eşim ben feln giyiyoruz hatta eşime daha 1 ay önce o markanın ayakkabısını aldık tekrar çok rahat ama bebek için bilemedim kızıma vicco vicco sonrası da lcw vs kullandım
kuzeymom28 ummacelya eşim ve kendim için kullanıyoruz markayı çok memnunuz ama bebeğim henüz küçük ayakkabı almadim daha 🍀
ummacelya nhts askbebegimmbenim tospikannesi_ Minikprenses_1 kuzeymom28 cLearQueen Kizlar cok hafif hoşuma gitti ve aldm insallah memnun kaliriz 🤣
Minikprenses_1 Kızımda almıştım ilk yürümeye başladığında güzeldi sonrasında vicco kullandık hep şimdide nike aldık bakalım vicco iyiydi eğer fiyatları yakınsa onu tavsiye ederim
Meri-Mel ummacelya Benim kızımın botları bu marka 1 ay oldu henüz küçük aşırı iyi anlatamasa da çok seviyor çıkarmak istemiyor bazen 😂🙈❤️
tospikannesi_ ummacelya bence mükkk👌 Evet o marka çok hafif oluyor rahat oluyor çok beğendim güle güle giysin 🫶
bebeklerrr ummacelya küçük yaş için almayın bence ayakları çabuk büyüyor 4 yaş kızımda botu var gayet güzel. Kendim de spor ayakkabılarını ve botunu kullanıyorum rahat genel olarak.
cennetkusum16 ummacelya eşim kullaniyor çok iyi bebeğim için denemedim henüz yetişkinler için hakediyor bence