sum1616 Arkadaşlar 50 gün önce sezeryan oldum tüm vücut ağdaya ve hamama gitmem dikişlerime zarar verir mi? Tecrübesi olan var mıdır teşekkürler
Berenikom sum1616 ben 40ım çıkınca ağdayapmıştım ama kesiye yakın olan bölge çok hassas oluyor. Hamam için ben olsam gitmezdim enfeksiyon kapmayasın
Hatice0910 sum1616 canım 5 6 aylık olana kadar ağdaya gitme daha yeni iyileşmeye başlamıştır iç yaralar
Minel-inannesi sum1616 40im çıktıktan sonra agdaya gitmistim, zaten hassas donem oldugunu bildigi icin ekstra dikkat etmisti yapan sagolsun ama hamama 2sene oldu gitmedim hala🤷 bebeye bakani olan arkadaslarim cocuklar 1 yasindayken gitmişlerdi
Cennetmahallesipembe Ne ağdası bacım bir müddet jilet yap. Mantığına yatıyor mu taze dikişe ağda yapılması
Cennetmahallesipembe sum1616 o arkadaşlarda çok cesaretliymiş. Bi anda yırtık oldu ağdadan diyelim o zaman dayanabilir misin? Ayrıca hamam enfeksiyon yuvası sayılır. Benim ilk sezeryanda dikişlerim çok şişmişti de doktor polikliniğe gel bi daha dikeriz olmadı demişti onda bile aklım gitti