Kucak_esra En çok sevdiğiniz yemek hangisi birde en çok sevdiğiniz tatlı maksat muhabbet olsun kizlar
Cylnmiray Kucak_esra pırasa yemeği en sevdigim 😍 ve tüm sütlü tatlılar ..örnek vercek olursak muhallebi 🫠
Tatlican cLearQueen Niye yapamazsin canm esim ben ve kzim disardan hic sevmeyiz sadece kziimin dogum gununde süsu guzel olsun diye aliyorum
Kucak_esra Cylnmiray hiç yemedim desem yeri pırasa yemeği bu sene deniyem diyordum bir türlü nasip olmadı canim
Cennetmahallesipembe Cylnmiray allahım en sevdiği yemek pırasa olan birini görüyorum. Yiğidim adını bağışla kimsin sen😂😂😂😂
aleksandralarossa Kucak_esra muazzamdır ya bence hayatında büyük eksik var farkında değilsin bide üstüne limon mmmm🤤🤤
Cylnmiray Kucak_esra havuç ve nohut aşırı yakışıyor. Ben tam ocağını kapatmaya yakın erik ekşisi koyuyorum. Efsane yaa . Her hafta mutlaka olur sofrada . Şiddetle tavsiye ederim 😋😋
Cylnmiray Cennetmahallesipembe 😆😆 yaa egeliyim ondan mı bilmiyorum ki aşırı enfes bisiy, her hafta kesin bisiy 😋 sizin sevdiğinizi göremedim. kesin kebap çeşitleri 😍🙂↕️
Elifdogen2021 Kucak_esra Ya ben keşkek dışında her yemeği seviyorum.Burcumdan dolayı mi bilmiyorum yemek ayırt etmiyorum 🙄