bksh eses123 babaya alıştırmadiğim için çok pişmanım ikinciyi mutlaka alistiracagım esim uyutmak istiyor fakat kızım sadece benimle uyuyor 🥲
alpmila eses123 biri 3,5 yasında kendi kendine uyur diğeri 5 aylık olacak asla uyutamax 10 dk sonra beni cagırır uyumuyor bu diye evin bütün işlerini tutmaya razı yeterki ben uyutmayayım diyor tabi görüyor saat 7 de uyutmaya giriyorum saat 11 de cıkıyorum😅😁
Elfelf475 eses123 5 ayından beri babası uyutur. 3 yaşında az önce uyuttu geldi. Anne tek başına ebeveyn değildir, baba da var ve babanın yaptığı yardım değil babalık görevidir 🙃
eses123 Lolik ya bazı çevremiz sadece anne uyutmalı gibi davranıyor da bizde ikimiz birden unutuyoruz bazen gece uyanıncs ben yatıyorum eşim ilgileniyor
bitboylum eses123 ama gel babalara anlat bunu kaçı gece uyanıp bakar ya da kaçı biz dinlenelim diye ilgilenir ki? Yapan vardır tabi ama geneli böyle madem öyle annemı yabda anneni çağır der
Lolik eses123 bazı çevrenizin eşleri yardımcı olmuyordur muhtemelen onlarda yanlışı doğru gibi göstermeye çalışıyorlardır
hilalasenasc Gece uykusuna babası geçiriyor genelde. Kucakta uyuyor bebeğim. Ben bazen 1-2 saat uğraşıyorum uyutmak için babasında 10-15 dk da uyuyor . Babalar daha az stres hormonu salgıladıkları için bebeler daha rahat uyurlarmış bilimsel açıklaması da 😁
Bebislerhakkinda eses123 biz dönüşümlü uyutuyoruz 1aksam ben 1aksam o şeklinde coi iyi oluyor, yanına uzanarak uyutuyoruz sallamıyoruz kesinlikle
Tozkan eses123 Eşimin çalışma saatleri ne yazık ki kızımın uyku saati ile uyuşmuyor. Ama eğer 8-17 çalışma saatleri olsaydı uyuturdu.
goldengate eses123 aksamdan oglene kadar hep babasi uyutur ilgilenir gun icinde evdeysede yine uyutur
Mnli eses123 ikisi de uyutmalı ben ilk çocuğumda yaptım o hatayı 5 yaşında hala benim uyutmamı istiyor hamileyken babasına ikna oluyordu ama şuan asla olmuyor o yüzden kızımı doğdu doğalı eşim uyutuyor hatta 5 aylık falanken eşim şehir dışına gitti bebeği uyutamadım 😂 sanki komşunun çocuğunu bana bırakmışlar bakayım diye kucakta pışpışladım falan eşim gelince diyor 2 günde bozmuşsun ayarlarını çocuğun
TulayGeriDon eses123 genelde bebem babasını uyutuyor🤦🏼♀️ Maalesef uyutamıyor. Yalnız eşim değil kimse uyutamiyor kızımı
_YanakReisinAnnesii eses123 benimki aylıkken uyutabiliyordu kucağında,ayağında veya beşikte sallayarak. Büyüdükçe ikisi birden kudurmaya başladı uyutma esnasında uyku falan hak getire 😂 uzun zamandır ben uyutuyorum o yüzden.