bendenbirtanedahayok Hobi olarak kendim şu isimlikler ve magnetlerden yapmak istiyorum araştırdım ve silikon kalıp ile yapılıyormuş. silikon kalıp sipariş vericem ama içine dökülen sıvının adını bilen var mı?
Senakaraca bendenbirtanedahayok kokulu taş tozları var renkli olanlar. Bir de alçıdan yapanlar var onları da boyuyorsunuz kuruduktan sonra.
YumukluSucurtaa bendenbirtanedahayok kokulu taş kullanılıyor toz halinde satılıyor o tanıdığımız bu işi yapıyor ordan biliyorum dükkanları da var malzemede satıyorlar onu karip silikon kalıba dokuyorsunuz
TulayGeriDon bendenbirtanedahayok maalesef.. yalnızca bendenbirtanedahayok aşağı da ki magneti kokulu taş a benzettim
bendenbirtanedahayok TulayGeriDon kalıba dökülen sıvı bişey mi o hiç duymadım🥲 araştırayım yine hemen
TulayGeriDon bendenbirtanedahayok nasıl yapılıyor bilmiyorum ama renkli böyle. Ve benzettim de. Kalıba dökülüyor büyük ihtimalle
bendenbirtanedahayok TulayGeriDon sanırım toz şeklinde satılıp sıvı hale getirip dökülüyor baktım bir kaç magnete benziyor olabilir gerçekten birde sıvı plastik diye bişey demişler ama onu hiç bulamadım çok başka bişey gibi geldi bilginiz var mı🥲
bendenbirtanedahayok asellinaninannesiii bu eritilip dökülebilir bişey mi google hep plastik levha diye geçmişte😊
asellinaninannesiii bendenbirtanedahayok Ay bilmiyorum canım, ben magnet yaptırmıştım da pleksiden mi demişti, evde yapıyordu galiba eritiliypr hatırlamanız için yazdım 🥹💖🫂
bendenbirtanedahayok YumukluSucurtaa bu fotoğraflardaki gibi mi yapıyor aynı:) yanlış bişey sipariş etmek istemiyorumda çok pahalı:)
LadyGaddar bendenbirtanedahayok Kokulu taş denir bunlara toz halinde satılır harç haline getirip kalıplara dökülüyor kuruyuncada istediğin renge boyuyorsun Bulunduğun şehirde araştır tüm malzemesini satan yerler var toptan alınca daha uyguna alabilirsin diye düşünüyorum
bendenbirtanedahayok LadyGaddar teşekkür ederim bi sayfa ile görüştümde seramik dedi tekrar araştırayım yüzyüze görüşül alsam daha iyi dediğiniz gibi