43375158 Kızlar bugün doktor kontrolümüz vardı bebeğim 40gunluk .kalça çıkıklığı yok dedinama kalça daha tam oturmamış dedi.bir ay sonra tekrar kontrolümüz var.cift bez baglayacakmisim kontrole kadar.yasayan var mı bu durumu? düzeliyor mu sonrasında?
Kumrum34 43375158 benımm bebeğim erken doğmuşdu 35+6 da muaynede banada aymısını sölediler kız bebeklerde daha cok oluyormus banada cift bez dedi ama ben cok kullanamadım gaz sancısı kabızlık bebegımın ozmn sürekli altını acıyordum mecburen sonrakı ay kontorolumuzde cekdiler hıc bıseyı yoktu doktor cıft bez artık kullanma dedi demedim kullanmadım diye artık
Misskokulum 43375158 bize de öyle dendi 3.ayda oturdu yerine büyüdükçe kemik gelişiyor endişelenme ama ihmal de etme takip et mutlaka
43375158 Kumrum34 benim bebeğim de 35haftalik doğdu sanırım ondan oldu.insallah diğer kontrolümüzde düzelmiş olur.sevindim sizin düzelmesine
Sezinnur Benim bebeğime de söylediler 60 olmasi gerekirmiş acının bizimkinin 58 miş. Radyoloji doktoru çift bez kullan dedi..sonra ortapediye gösterelim diye oraya gittik. Onlarda çift bez kullanma dedi.
Sezinnur 43375158 profosor bir ortapedi doktoruna sorduk. Çift bez kullanma kundak yapma . 3. Ay tekrar kontrole gel dedi. Oranı az olunca genelde iyileşir 3. Aya dedi