Berivan62 1 aylık bebeğim var. Yüzünde vücudunun bazı yerlerinde kırmızı döküntüler var. Sizde bu neden olmuş olabilir?
Damlarden Berivan62 bizim de var ama evimiz çok sıcak olduğu için isilik oldu sizinki de öyle bi şey mi acaba ?
Koza Berivan62 kırmızı döküntü dediğiniz benek benekse normal annenin hormonları bebekte de olduğu için :) geçiyor zamanla
Saida_Safiye Berivan62 biz de de vardi hormonlardan dedi doktorumuz her gün ilik su le yüzünü silip nemlendirici krem kulandim
yildizcihan Berivan62 benim kizimda oyle cikti isilikdir diye bekledim daha da cogaldi doktora goturdum cocuk egzamasi dedi. Bnce ilerlemeden goturun
Ftm_ yildizcihan bızım sadece agız cevresı de var. Sızın butun vucutta mıydı acaba. Mikostatin kullandıktan sonra oldu o da.
yildizcihan Ftm_ benim kizimin yuzunde cikti yanaklari pul pul mahfolmustu. Lecoderm kullandim uc gunde gecti. Simdi yzunde yok vucudnda ara sira cikiyo doktor deva eder bi sure dedi
Berivan62 Deletedmom289 d vitamini bid2 gaz ilacı kullanıyorum başka yok. Büyük ihtimal sıcaktan ozmaan