busraucar Tavsiye üzerine emzirmeyi bırakmak için kullanıcam acı elma yağı daha önce kullanan var mı ?
NmalkoC busraucar emzirmeyi bıraktırmak için normal yolla bırakamıyorsanız sabır taşı deneyin biz o şekilde bırakabildik acı elma yağı çok yakıyormuş bildiğim kadarıyla bizde mesela kolik olduğu için ayak altlarına zeytin yağı ile seyreltip sürerdik
balkizlar busraucar lütfen kullanmayın bebeğe çok zararlı öyle şeyler.. zamana yayıp bıraksanız acil mi bırakmanız gerekiyor
nurbahar33 busraucar ben gaz için almıştım çok keskin bi kokusu var yazıktır çocugun boğazı yanar bence denemeyin. benim annem salça sürmüştü tiksinmiş bırakmıştı kardeşim bu daha zararsız sanki
Mustafa_ Acı elma yağını duştan sonra bebeğimin ayaklarına masaj yapıyorum bezinede 1 damla damlatıyorum
busraucar NmalkoC Yağ aldım ama sabır taşı alıp deneyeceğim galiba yağla bırakmayı kimse denememiş gibi kimse bilmiyor 🥲😂teşekkür ederim 🫶🏻
bitboylum busraucar sakın denemeyin. Daha önce bu yağdan kaynaklı bir bebeğin öldüğünü duymuştum. Bakın ben de hastalanma asla ilaç almam doğal yöntemlerle geçirmeye çalışırım ama onlar bebek lütfen dikkatli olun
busraucar balkizlar Daha yeni 1 buçuk yaşında ama iştah kilo ve uyku sorunu yüzünden doktorumuz bırakmamı söyledi
balkizlar busraucar daha çok küçük.. bence zamana yayıp bırakın.. sütü de bırakınca muhteşem iştahlı olmuyorlar sonra pişman olmayın.. anna sütü ne kadar içse kar
busraucar Bende hazır değilim galiba biraz daha beklemeyi düşünüyorum yağıda şimdi iade edip geldim 🫶🏻 balkizlar
busraucar nurbahar33 Kullanmıcam iade ettim bile bırakmayı tekrar düşündüğüm zaman salça denenebilir sağolun 🫶🏻
emineglg talhamamy bende gaz için kullanacağım inşAllah bende faydasını görürüm.Herangibir sıkıntı yaşadınız mı?