Mltmmrl89 Bugün spiral taktırdım. Bu kadar canımın yanacağını tahmin etmemiştim.o kadar muayene oldum hamile vs. Ilk defa bugün bağırdım.istem dışı tabiki. Doktorum da korktu 😃ne oluyor diye. Canım yandı ne olacak. Tamam takın bitsin diyorum hala bekliyor iyimisin diye. Bir an önce bitsin takin diyorum hala ben. Yani ben mi dayanamadım yoksa herkes aynı acıyı yaşadı mi. Taktiranlar söyleyin 😀 ama şunu söylemem gerekir ki ben normal doğum yapamazmışım
Berna Mltmmrl89 bende taktırdm. Hemde doğumdan sonra 40. Günü benmde o kadar acımadı. Az bi acı oldu içim yara olduğu için
JrEminJrbusra Bende şurda durayım 😃 en merak ettiğim taktırıp sıkıntı yaşayan var mı,,takması gibi çıkartılmasıda var 🤦🏼♀️
Mltmmrl89 Deletedmom006 benim arkadaşlarımın hepsi sinek ısırığı gibi bir sey di dedi. Bende ona guvenip gittim. Ama canım aşırı yandı sorun bende demekki. Yada çok mu kastım
Mltmmrl89 Yasemin_Tahir-Mete ben acıyor dedim doktor bana baş dönmen vs var mı diyor. Hayır sadece acıdı benim ki başka bir sıkıntı olmadi. Ama genelde olan sıkıntılar baş dönmesi bayılma gibi oluyormuş
Aygunnn Mltmmrl89 ay evet yaa benimde çok acımıştı taktirmadan önce acimaz diyorlardı bide ama benim acıdı 😂
Deletedmom266 dohumdan sonra 40.gun taktirdim.hic acimadi.islemi yapan ebe adim adim yaptiklarini anlatti.birazda sanirim rahatlamam icindi sohbet etti 5dk da bitti islem
Mltmmrl89 Deletedmom266 ben özel hastanede doğum doktoruma taktırdım. Muayene için alet taktı tamam. Ama birden elinde bir kemp gördüm onu napcan diye içimden geçirirken birden etimi tuttu o aletle. Haliyle çığlık attım bende. Bana da anlatsaydı keşke.
[silindi] Mltmmrl89 ay bende taktıracağım 2 aydır erteleyip duruyorum ama mecbur yani gitmem gerekiyor. Korkunun ecele faydası yok ☺ doğum yapmış insanız canım o acı vız gelir heralde diye düşünüyorum.
Mltmmrl89 [silindi] normal doğum yapmadigim için gerçekten bilemiyorum acısını ama bu başka bi acıydı. Kesinlikle bana birden takmasaydı bu kadar acımazdı belki de. Sadece anlikti zaten bence de taktirabilirsin sen 😊
Elifmuhammeet Mltmmrl89 ben normal doğum yaptım canım spiralin acısı ne ki doğumun sancıların yanında bende taktırdım hiç acı hissetmedim 😂
Mltmmrl89 Elifmuhammeet zaten normal doğum yapanlara helal olsun diyorum bu saatten sonra. Demekki ben yapamaz misim bu kadar acıya dayanamayan nasıl o acıyı çekebilirdim ki😑
gozdeninbulutu Mltmmrl89 normal doğum yaptım canım fazla acı hissetmedim 5 dk bile sürmedi takılması sezeryan yapmışsın doğumunu orası normal bir şekilde duruyor ondan acımıştır
Mltmmrl89 gozdeninbulutu kesinlikle 5 dk lık bir olay çok kısa sürüyor zaten benim çığlık attigim yerde anlık bir sey di. Dediğin gibi orası hala hassas demekki