mom97X Kızlar çocuğun kulağı deldirdiğimizde direk aldığımız altın küpeyi takabiliyor muyuz ? Bu konuda hiç bir bilgim yok tecrübeliler yazabilir mi ?
simay32 mom97X yok onlar delerken bı küpe takıyorlar bir hafta sonra kendi kupesini takmistik öyle oluyor genelde
Zzeynepasell mom97X Kaç Aylıkken deldiriyorsunuz bende kızımın deldirmek istiyorum da kararsızım havalar soğuk diye
bksh mom97X bende aynı postu açtım ama çok yazan olmadı kızım 26 aylık biri kuyumcuda delir diyor biri sağlık kabininde deldir diyor ne yapacağıma karar veremedim burda bekleyim🤷
Ballilokmam11 mom97X kızım 11 aylıktı deldirdim 1 ay kadar taktıkları küpe kaldı zaten onu çıkarırken terramiycin krem aldım sürdüm yenisini öyle taktik eczanede delirdik
mom97X Zzeynepasell canım benimki şimdi 8 aylık. Bu ay içerisinde deldirmeyi düşünüyoruz. 9’a girerken yani
Zzeynepasell mom97X Benimki 18 aylık havalar soğuk kulakları üşür hasta olur diye geri kalıyorum yaa ay inşallah güzel sonuçlar alırsınız canım 😍
Betulsark Ben kızımın 1 doğum gününden iki gün sonra deldirmiştim ama tamamen iyileşmesi için ben 1-2 ay o taktıkları küpeyi beklettim ve uyurken değiştirdim ama temizligide önemli hiç çevirmeden sadece serum fizyolojik sıktım günde 3 kez fala
mom97X Zzeynepasell teşekkür ederim canım 🥰 seninki maşallah büyükmüş, deldirebilirsin bence. Rahat edeceksen ilkbaharı bekleyebilirsin
Zzeynepasell mom97X Evet evet büyükte işte korkuyorum hani dışarı çıkardığımız zaman şapka takamazsam diye biraz daha bekleyelim hayırlısıyla deldiririz dedik 🥰
Betulsark bksh benim kızımın kulağında gamze var Oyuzden doktora deldirdik. Kesinlikle bujiteri kuyumcu vs önermem sağlık kabininde yada kliniklerde deldirdin. Krem söylemişlerdi ama kızım sürdürmedi ama kızarma iltihap vs olmadı olsaydı gece uyurken sürerdim herhalde
aysme Ballilokmam11 merhaba üzerinden baya zaman geçti ama ilk günler nasıl geçti ? Ağladı mı sonrasında süreç nasıl ilerledi