Emily37 bksh 13 aylıktı kızım istediği için deldirdik kulaklarını.ilk hafta ben krem sürdüm sabah akşam başkada bişiy yapmadım canım.kulak deldirdikten 2 ay sonra küpelerini değiştirdim bide.şuan 27 aylık hala aynı küpeleri takıyor
simay32 bksh eczanede delindigini ilk kez burda okudum onu bilmiyorum da kuyumcuda deldirdik onlar kendi takiyo küpeyi bir hafta sonra kendi kupesine değiştirmiştim
elbay53 Valla bı şey kullanmadık sıkıntı da olmadı..deldıreceksenız yaz sıcakları gelmeden halledin..soğuklarda yara olma rıskı daha aZ
nisakb cLearQueen bende kendime bir delik daha düşünüyorum bütün sağlık kuruluşları yapıyor mu özelde mi oluyor sadece
susamtanem_ Benim tanıdık eczanem var sürekli gittiğim kızım dogdundan beri 1 yaşına gelsin delelim demişti şuan 16 aylık ama ben bahar gelsin öyle deldiricem en azından Nisan Mayıs olsun
efetos -Yenianne-- yok arkadaşım öyle bişey ya 4 yaşına kadar o sinir ordan geciyormus da sonrasında vazgeçmiş başka yere mi gitmiş😅yani bı sinire denk gelecek yüz felci olacak falan ama mümkün değil kulak memesinde sinir yok hiç bir yaşta.benimki 6aylikken delinmiş.kizimin isteğine bıraktım ben 4yasinda istedi
-Yenianne-- efetos şu ramazan ayında yalan söyleyecek halim yok duymadığım bir şeyi de burada dillendirmem he belki kendisi korktu delmek istemedi öyle söyledi bilemem ben uzmanın söylediklerini dile getirdim.
efetos -Yenianne-- bi sakın olur musun ben yalan söylüyorsun demedim zaten.ama madem siz bu kadar celallendiniz bende sorayım ne uzmaniydi kendisi?
efetos -Yenianne-- eczanelerde güzellik uzmanı oluyor ya hani tıbbi bir konuda bişey söylemesi yanlış olmuş ama olsun.saglikli huzurlu günler🌷
-Yenianne-- efetos bilmiyorum ben açıkçası sadece öyle söylediği için korktum ve yaptırmaktan vazgeçtim
alpmila zuleyhasare deliyorlar işte yani pek cok küpe sattıklarından mıdır nedir güzelde yapıyorlar 😂
evlatkokusucennetkokusu bksh büyük kızımı 10 aylıkken küçük kızımı 13 aylıkken kulaklarını deldirdim. Eczanelere sordum yapmıyoruz dediler kuyumcula deldirdim. Sorun yaşamadık çok şükür
zuleyhasare evlatkokusucennetkokusu kuyumcu da çelik küpe mi takıyorlar altın mı almak gerekiyor peki 🙈