bksh 26 aylık kızım var ilk kez kulağını deldirmek istiyorum tecrübeli anneler nelere dikkat etmem gerekiyor deldirdikten sonra hangi kremi kullandınız
hndathn bksh 32 aylıkken deldirdim kızımın kendı isteğiyle tanıdığım bır gümüşcu abı var o deldı hiçbirşey sürmedim
simay32 bksh kızım 1 yaşına girdi kuyumcuda deldirdik 1 hafta kendi taktıklari küpe kalsın sonra kendi kupesini takabilirsiniz demişlerdi.
Minnakordek cLearQueen kız hangi doktor deliyor hiç duymadim🤣 güzellik merkezleri veya estetik klinikler belki
alpmila bksh hiç duymadım deldiklerini eczanede deldirebilirsiniz verdikleri küpeyi 2 3 ay takın cıkarmayın sonra farklı küpe tadabilirsiniz
alpmila bksh evet kuyumcular da deliriyor ikisi de farketmez bence öncesinde bazıları krem sürüyor daha az acıyor onu sorun mutlaka
bksh cLearQueen tıp merkezi var orda delerler mi hiç bilmiyorum ki genel de kuyumcu deliyor sağlık merkezinde delindiğini duymadım hiç
cLearQueen bksh ben kendi kulaklarimı ozel klinikte deldirdim. Hani oluyo ya klinikler serum takiyolar igne yapiyolar dikis atiyolar pansuman yapiyolar falan.. kuzenim de cucugunu klinikte deldirdi. Kulak deyip gecmemek lazim cok sinir geciyor her sey olabilir
nisakb cLearQueen bende kendime bir delik daha düşünüyorum bütün sağlık kuruluşları yapıyor mu özelde mi oluyor sadece
bksh cLearQueen Bebekanneesi Minel-inannesi iremakdm churchil ikrakuss simay32 Hanımlar eczanede deldirirken ilk takılan küpeyi eczane mi takıyor yoksa direk bizim aldığımız küpe mi takılıyor