butterfly06 Kızlar kullanıp olumlu sonuç aldığınız ovulasyon testi var mı acaba bir sürü marka var kararsız kaldım 🌸
Deletedmom_984 butterfly06 İnnovita ve laboquick marka kullandım en hassas ve doğru gösteren innovita. Hatta elimde fazlasıyla kaldı 3. Ayımda gebe kaldığımı öğrendiğim için😅
butterfly06 Deletedmom_984 Yaaa gözünüz aydın maşallah darısı bana inşallah 😂 nerden aldınız acaba kendi sayfası var mı yoksa Trendyol üzerinden mi aldınız
Deletedmom_984 butterfly06 trendyoldan almıştım bir gebenin gnlüğ ne göre çok daha hesaplılar. O kadar para vermenize gerek yok innovita aynı kalitede stip testlerin kullanımı daha kolay
birannebir Peki hemen hemen telefondaki uygulamalarla yani reglin 4.günü olarak gösteriyorya Hemen hemen eşdeğermi acaba coğunluk
butterfly06 birannebir valla başkasını bilmem ama benim telefondaki uygulamaya göre hiç tutmadı açıkçası o yüzden sanırım bi yanlışlık var diyerek ovulasyon testi denemeye karar verdim ama bu seferde hangisini alacağımı bilemedim çok ürün var farklı markalarda
okca Merhaba hanımlar bende ilk defa ovulasyon testi yapıcam pkosum var bırde bunu denemek istıyorum nasıl yapıcam yapmalımıyım bılgısı olan banada yardımcı olabılırmı lutfen
-Azize123 okca ben pcosluyum bu ay doktora gittim yeni öğrendim ne yapacam bilmiyorum ilk çocuğum evlendikten hemen sonra oldu bu niye böyle oldu bilmiyorum kizlar yumurtladiginiz da akıntı oluyo mu sizde yada yumurta catladiktan sonra mı oluyo
krdlnege okca Adetin bittiği günden itibaren ovülasyon testini yapcaksın gebelik testi gibi çift çizgi görüne kadar her gün yapacaksın testi çift çizgi görünce ilişki giriceksin bu şekilde..